Η Αννίτα Ναθαναήλ και η Ιωάννα Σουλιώτη άνοιξαν τα σπίτια του σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησαν για την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει και τις δύο, αλλά και για το reality πρόγραμμα του Ant1 στο οποίο συμμετέχουν με τίτλο «Real Housewives».

«Όταν είδα τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ, αποφάσισα να βάλω συνθετικό χλοοτάπητα στον κήπο μου, αντί να έχω γκαζόν. Στις μετακινήσεις μου στο κέντρο χρησιμοποιώ πλέον ένα μικρό αυτοκινητάκι και όχι το τζιπ υψηλού κυβισμού. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω όσο συχνά θέλω στη λαϊκή, αλλά επισκέπτομαι τρία διαφορετικά σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσω τις καλύτερες τιμές και έχω διαπιστώσει ότι με αυτή την τακτική έχω μειώσει 30-40% τον οικογενειακό προϋπολογισμό», λέει στο περιοδικό «ΟΚ» η Αννίτα Ναθαναήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ιωάννα Σουλιώτη μιλώντας για το παιχνίδι παραδέχτηκε πως δημιουργήθηκαν πολλές εντάσεις: «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Αντιπαθώ τους βεντετισμούς και τους ντιβισμούς, αλλά αν δω κάτι άδικο, δεν μπορώ να μην αντιδράσω».

Όσο για το διαζύγιο της με τον Κωνσταντίνο Γέρο, η Ιωάννα αποκάλυψε πως: «Δεν χωρίσαμε επειδή στη ζωή μας υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός. Από κανένα διαζύγιο δεν βγαίνεις αλώβητος. Το κέντρο βάρους μου ήταν πάντα τα παιδιά».

Η Αννίτα από την πλευρά της είπε πως δεν την φοβίζει τα διαζύγιο και παραδέχτηκε πως με τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ, με τον οποίο είναι 10 χρόνια παντρεμένη, περνάει υπέροχα: «Εκτός από σέξι άντρας είναι εκπληκτικός πατέρας και σύζυγος. Δεν βλεπόμαστε πολύ δυστυχώς, αλλά οι στιγμές που περνάμε είναι ποιοτικές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το reality η Αννίτα δήλωσε: «Θα με δείτε να καθαρίζω και να κουβαλάω τα ψώνια, μέχρι να επισκευάζω τον πολυέλαιο που υπάρχει στο σαλόνι του σπιτιού μου».

Διαβάστε επίσης: «Real Housewives»: Έρχονται σε λίγες ημέρες
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης