27/02/17 – 05/03/17

Κριός

Οι συνθήκες αυτήν την εβδομάδα θα είναι αρκετά περίπλοκες και απαιτητικές. Ζητήματα που αφορούν στον κοινωνικό κυρίως τομέα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Στον επαγγελματικό τομέα επικρατεί αναστάτωση και σύγχυση, επομένως φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και να αξιοποιήσεις το απόλυτο των δυνατοτήτων σου. Από τις 4 και μετά, που η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από το ζώδιό σου, θα προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες με τους γύρω σου. Με ψυχραιμία και διπλωματία θα καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και τα πράγματα δεν θα επιδεινωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας των Κριών προβλέπεται να είναι αρκετά καλός έως το Σάββατο, που η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Το κλίμα στη σχέση σου θα καλυτερεύσει κατά πολύ. Βρες, λοιπόν, την ευκαιρία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου ό,τι σε απασχολεί, βρείτε μαζί λύσεις που ικανοποιούν και τους δύο και κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους. Κάποια νέα γνωριμία πολύ πιθανόν να είναι και το άλλο σας μισό, που αναζητείτε εδώ και καιρό. Κι έτσι να μη γίνει όμως, μην αφήσετε το ηθικό σας να πέσει. Αφήστε στην άκρη το άγχος και την ανυπομονησία, διασκεδάστε και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας.

Επαγγελματικές προβλέψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός και κάπως καχύποπτος. Στον χώρο σου υπάρχουν εχθροί και ανταγωνιστές, που περιμένουν να βρουν την κατάλληλη στιγμή να πάρουν τη δουλειά μέσα από τα χέρια σου. Οι οικονομίες σου, από την άλλη, φαίνεται να αυξάνονται με απρόοπτα και απρόσμενα έσοδα, γεγονός που σε αφήνει να πάρεις μια καλή ανάσα.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο στον Κριό, γεγονός που θα σε ωφελήσει στις σχέσεις σου γενικά. Θες να γίνουν ορισμένα πράγματα που έχεις στο μυαλό σου και αυτό σε κάνει ανυπόμονο. Μη ζορίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αφού όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Άφησε απλώς τον χρόνο να κυλήσει ομαλά. Σύμβουλός σου θα είναι η λογική και θα καταφέρεις να διευθετήσεις όλα σου τα ζητήματα.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης