Από 2 έως 8/10/2017

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας θα βρίσκεσαι στα πρόθυρα καινούργιας γνωριμίας. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα παίρνεις τη δυναμική απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου θα στείλει στον δρόμο σου ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόσωπο, σου δίνω τη συμβουλή να μη το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, θα έχει τα προσόντα να κερδίσει την καρδιά σου, άρπαξε την ευκαιρία χωρίς ενδοιασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ξανά το ταίρι σου, τα γεγονότα θα αναζωπυρώσουν αισθήματα έλξης και πάθους. Μέσα σε κλίμα ισορροπίας και χαλαρότητας θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σας ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, θα γίνει πράξη κάτι που από καιρό επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα κάτι θα αλλάξει, κάτι διαφορετικό και όμορφο θα προκύψει στη ζωή σου. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα σε αφήσουν να βυθιστείς στο τέλμα της στασιμότητας, τα γεγονότα θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βάλεις φρένο στην αδράνεια, θα νιώσεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς, θα δεχτείς την πρόταση για ραντεβού που θα λάβεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης