Το μεγαλύτερο Zumbathon που έγινε ποτέ στην Ελλάδα διεξάγεται το Σάββατο 24 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Γήπεδο Tae kwon do (Κλειστός Πόλος Φαλήρου), με τη συμμετοχή 30 instructors.

Το Zumbathon είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανοικτή σε όλους, που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική βοήθεια ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τουλάχιστο 3 ώρες έως ώστε να είναι, βάσει κανονισμού, ένας μαραθώνιος χορού! Πρόκειται ένα Zumba Fitness party οργανωμένο από πιστοποιημένους εκπαιδευτές Zumba από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έχουν εγκριθεί από το Zumba Fitness, LLC και θα παρουσιάσουν εθελοντικά τις χορογραφίες τους, διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας τους παρευρισκομένους.

Η Zumba είναι ένα σύγχρονο είδος γυμναστικής και χορού που συνδυάζει χορογραφίες latin, όπως salsa, meringue και mambo με fitness γυμναστική. Είναι δυνατή μουσική, χορός και fitness! Δημιουργήθηκε το 1990 από τον Beto Perez, αλλά άρχισε να γίνεται γνωστό ως Zumba το 2001. Σε ένα πρόγραμμα Zumba συνδυάζονται Latin μουσικοί ρυθμοί αλλά και international, μαζί με εύκολες χορευτικές κινήσεις δημιουργώντας ένα δυναμικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα fitness! «Ξέχνα τη γυμναστική και μπες στο πάρτι» λέει το Zumba και με αυτή τη φιλοσοφία μαθαίνει κανείς ότι δεν χρειάζεται να πονάς ή να υποφέρεις για ένα υγειές και γυμνασμένο σώμα, αλλά μία ξεσηκωτική χορευτική και μουσική ατμόσφαιρα
είναι αρκετή!

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στη Στέγη Θηλέων «Ο Αγ. Αλέξανδρος» Π. Φαλήρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση έχει την έγκριση διεξαγωγής από το Zumba Fitness Home Office.


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης