Για τα μάτια σου μόνο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010, 14:18
Για τα μάτια σου μόνο
Υπάρχουν μυστικά που ψοφάς να κάνεις φέιγ βολάν και να τα μοιράσεις στην Ερμού. Υπάρχουν κι άλλα μυστικά που πολύ θα ήθελες να κάνεις βούκινο, αλλά είσαι καλός άνθρωπος. Τέλος, υπάρχουν και κάποια μυστικά και αλήθειες που καλό θα ήταν να κρατήσεις για σένα και μόνο. Στον κόσμο τούτο δεν λέγονται όλα και κάποια πράγματα μας δένουν (κόμπο) ακόμα περισσότερο με τον εαυτό μας.

Κράτα μυστικό ότι:

1. Προτιμάς να κάνεις πυελικές ασκήσεις για να σφίξεις εκεί κάτω, κατά τη διάρκεια του πιο σοβαρού αλλά βαρετού επαγγελματικού ραντεβού.

2. Ότι ένα βράδυ μέθυσες τόσο πολύ, ώστε ο μπάρμαν σε πήγε σπίτι στα χέρια και φυσικά για να του ανταποδώσεις τη χάρη το έκανες μαζί του.

3. Ότι κάποιες φορές θέλεις τόσο πολύ να σκοτώσεις την κουτσομπόλα θεία σου και σκέφτεσαι όλες τις πιθανές μεθόδους εξόντωσής της.

4. Ότι μια φορά δεν άντεξες να φτάσεις μέχρι το σπίτι και έκανες την ανάγκη σου στον θάμνο στο διπλανό παρκάκι.

5. Ότι κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να κάνεις αποτρίχωση στο πρόσωπό σου, παρόλο που όλοι νομίζουν ότι διαθέτεις παιδικό δέρμα.

6. Ότι, όσο και να μην το θέλεις, γουστάρεις (ή γούσταρες) με τρέλα το αγόρι της κολλητής σου.

7. Ότι πιστεύεις στα φαντάσματα και δεν χάνεις επεισόδιο από την εκπομπή: Οι Πύλες του Ανεξήγητου.

8. Ότι κάθε φορά που βλέπεις από μακριά ένα άτομο που δεν συμπαθείς, κάνεις ότι μιλάς στο τηλέφωνο, για να μην σου πιάσει κουβέντα.

9. Ότι, όταν ήσουν 12 χρόνων, έκλεψες ένα κουτάκι τσίχλες ή την κούκλα της γειτόνισσας (και ακόμα δεν νιώθεις τύψεις για την πράξη σου αυτή).

10. Ότι μιλάς στα φυτά και τα κατοικίδια σαν να μιλούσες σε μωρό παιδί.

11. Ότι ζηλεύεις με τρέλα τη μικρή σου αδελφή που είναι φτυστή εσύ, κι όμως πιο όμορφη, νέα και αδύνατη.

12. Ότι το σεξ στη θάλασσα δεν είναι και το καλύτερό σου, παρόλο που όλοι οι άλλοι βρίσκουν ρομαντικό να κυλιέσαι στην άμμο και να σε τρώει το κύμα.

13. Ότι φαντάζεσαι πως η ενοχλητική συμφοιτήτρια παθαίνει ατύχημα στο οποίο χάνει τη γλώσσα της και δεν σε ενοχλεί πια.

14. Ότι πιστεύεις πως το μωρό της κολλητής μοιάζει με το Γκόλουμ από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών, αλλά η ίδια πιστεύει πως μπορεί να γίνει μοντέλο, όταν μεγαλώσει.

15. Ότι σκέφτεσαι ποιοι θα έρχονταν και πώς θα ήταν η κηδεία σου.

16. Ότι τρέχεις στα μουσεία και στις εκθέσεις για να το παίξεις σοφιστικέ κοπέλα, αλλά δεν ξέρεις πού σου πάνε τα τέσσερα από τέχνη.

17. Ότι κοιτάζεις φωτογραφίες φίλων και γνωστών τουλάχιστον 3 φορές την ημέρα.

18. Ότι διάβασες τα γραπτά μηνύματα που έχει στο κινητό η κολλητή ή ο καλός σου, αλλά δεν βρήκες τίποτα ενδιαφέρον.

19. Ότι τσέκαρες τον υπολογιστή του αφεντικού, βρήκες άσεμνο υλικό και τώρα σκέφτεσαι να φτιάξεις αντίγραφο, για να τον κρατάς στο χέρι.

20. Ότι πηγαίνεις στην τουαλέτα για το «ψιλό» ή το «χοντρό» σου.

Πηγή: womenonly

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010, 14:18