Έχουμε μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι οι άντρες ωριμάζουν πιο αργά σε σχέση με τις γυναίκες και πως καλύτερο θα ήταν αν μία γυναίκα θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά, να επιλέξει έναν άντρα αρκετά μεγαλύτερό της. Η άποψη αυτή είχε πολλούς υποστηρικτές στο παρελθόν. Κι όσο πιο μεγάλος ήταν ο άντρας, τόσο το καλύτερο. Το αντίθετο δεν συζητιόταν καν και μόνο στη σκέψη ήταν απαγορευτικό! Βέβαια υπήρχαν και κοινωνικοί λόγοι για κάτι τέτοιο, εφόσον εκείνος θα συντηρούσε την οικογένεια θα έπρεπε να έχει την υπευθυνότητα και την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση για να παντρευτεί.

Αυτό όμως στις μέρες μας, μπορούμε να πούμε ότι όχι μόνο δεν ισχύει αλλά προκαλεί και γέλιο σε όσους το ακούνε. Δεν είναι μόνο οι απανταχού celebrities που έχουν χαλάσει, όπως λένε και οι παλιοί, τις γυναίκες, με πρώτη διδάξασα την Madonna, η οποία μάλλον επιλέγει τους άντρες με τη δεκαετία γεννήσεως, αλλά είναι γενικότερα το πνεύμα της εποχής αλλά και πολλά ταμπού που πλέον έχουν ξεπεραστεί. Έρευνες μάλιστα δείχνουν πως όσο πιο επιτυχημένη είναι μια γυναίκα τόσο μικρότερο σύντροφο επιδιώκει να επιλέξει.
Μάλιστα οι γυναίκες που έχουν σχέση με μικρότερους άντρες δεν αποκλείουν από το μυαλό τους τη πιθανότητα ενός μελλοντικού γάμου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης