Σύμφωνα με έρευνες και δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, έχουν αποδειχθεί 15 μεγάλες αλήθειες για τον έρωτα και τις σχέσεις! Διαβάζοντας το άρθρο του Parea που ακολουθεί θα πάρεις τις απαντήσεις για πολλές απορίες και ερωτήματα που μπορεί να είχες μέχρι τώρα.

1. Τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν τον 3ο με 5ο μήνα της σχέσης τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν έντονη ερωτική έλξη προς τους άνδρες που στο πρώτο τους ραντεβού φορούν σκούρο μπλε χρώμα. Αν λοιπόν είσαι άνδρας και ετοιμάζεσαι για ραντεβουδάκι, φόρεσε το μπλε σκούρο πουκάμισό σου, για να έχεις επιτυχία!

3. Οι 4 στις 10 ερωτικές σχέσεις που η γνωριμία προκύπτει στον χώρο της δουλειάς, καταλήγουν σε γάμο.

4. Το 40% των ανδρών έχει ανασφάλεια και αισθάνεται άβολα όταν βγαίνει πρώτη φορά με μία γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5. Ένας άνδρας δεν χρειάζεται να μιλήσει για να «κλέψει» τις εντυπώσεις μιας γυναίκας! Σύμφωνα με έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί, οι γυναίκες, σε ποσοστό 80%, βγάζουν τα συμπεράσματά τους για έναν άνδρα από τις κινήσεις του σώματος και τις εκφράσεις του προσώπου του και όχι από τα λόγια του!

6. Αν θέλεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που ποθείς, τότε στις συναντήσεις σας, προσπάθησε να αναφέρεις το όνομά του τουλάχιστον 2 φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας σας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις την προσοχή σου και είναι ένας τρόπος να υπάρχει γρήγορη εξέλιξη μεταξύ σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης