Μια Ελληνίδα επιχειρηματίας και Life Coach, εντυπωσίασε στην Ινδία, παρουσιάζοντας σε 1.200 άτομα στο TEDxChennai, πώς να κάνουν την αποτυχία μέρος της επιτυχίας!

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, η Life Coach Τζιλ Δούκα MBA, ACC, μια από τις διακεκριμένες διεθνώς στον τομέα της, ήταν εισηγήτρια στοTEDxChennai Life by Design, το οποίο έλαβε χώρα στο Sir Mutha Venkatasubba Rao Concert Hall σε ένα κοινό 1.200 ατόμων. Η ίδια μοιράστηκε με το κοινό τις αποτυχίες της και πώς κατάφερε να τις αντιμετωπίσει μέσα από τον ίδιο της τον εαυτό. Μέσα από την ομιλία της, δίνει ένα διαφορετικό νόημα στην αποτυχία και εμπνέει τους θεατές για μία πιο όμορφη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τις πρώτες Ευρωπαίες, η οποία καλείται να μιλήσει σε TEDx event στην Ασία. Στο TEDxChennai η Τζιλ Δούκα ήταν μια από τους 16 ομιλητές, από τους κορυφαίους του κόσμου, που αντιπροσώπευαν 10 χώρες από 5 ηπείρους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, το κοινό είχε τη δυνατότητα να λάβει μηνύματα που θα του άλλαζαν τη ζωή. Με το τέλος της ομιλίας, τα συναισθήματα στο θέατρο ήταν τόσο έντονα που οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι.
Η κ. Δούκα μας απέδειξε ότι υπάρχει και η διαφορετική πλευρά της Ελλάδας. Η πλευρά που μας κάνει περήφανους που είμαστε Έλληνες. Η κ. Δούκα αποτελεί ένα από τα πολλά θετικά μηνύματα που εκπέμπει η χώρα μας, πολλά από τα οποία τείνουμε να ξεχάσουμε.

Απολαύστε την ομιλία της Τζιλ Δούκα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης