ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η Πανσέληνος στον Τοξότη και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη θα σου φέρουν ανοίγματα για συναντήσεις και συνομιλίες, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο θα μιλήσεις. Στην περίπτωση που σου δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης η στάση σου ενδεχομένως να είναι αδιάλλακτη και κάθετη. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία παρελθοντικές καταστάσεις θα βγουν στο προσκήνιο, ο εσωτερικός σου κόσμος ίσως να είναι μπερδεμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά με σταθερότητα και συγκεκριμένες επιθυμίες. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη και την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στις κουβέντες ή στις καταστάσεις που ξέρεις πως επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου, απόφυγε να δημιουργήσεις πεδίο αντιδράσεων. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να κινηθείς χαλαρά, θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα κάνει δυναμική τη στάση σου, ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου, παίρνεις τα πάνω σου. Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ώθηση να προσεγγίσεις, επιτυχία θα βρουν οι προσπάθειές σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο κοινωνική θα είναι η διάθεσή σου, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να καταφέρει να εξιτάρει το ενδιαφέρον σου. Ανοίγεται νέα προοπτική, θα είναι στο χέρι σου αν θα την αξιοποιήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ – Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Άρη κάθετη και απόλυτη θα είναι η στάση σου, προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί διαλλακτική διάθεση. Για να υπάρξει συνεννόηση και ισορροπία προσπάθησε να περιορίσεις το πείσμα και τον εγωκεντρισμό, καλό θα είναι στις συζητήσεις με το ταίρι σου η στάση σου να είναι χαλαρή. Με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία, ίσως να χρειαστεί να μιλήσετε για ένα παρελθοντικό ανοιχτό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης