Νέα εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και διαβάστε παρακάτω τι προβλέπει η αστρολογία για τα 12 ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 20 έως 26/5/2019.

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στους Διδύμους πρόσχαρη και ζωτική θα είναι η διάθεσή σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να απλωθείς κοινωνικά. Θα υπάρξει το άνοιγμα για γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις τη νέα αρχή με καινούργιο άτομο, η σκέψη σου δεν θα εστιάσει στα παλιά. Πολύ καλά θα κάνεις και θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις μπροστά, ανοίγεται προοπτική για νέες περιπέτειες.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάγκη σου θα είναι να βγεις από την πίεση, την ανία και τη ρουτίνα, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα δεδομένα και να αποδεσμευτείς από τις εξαναγκαστικές συνήθειες. Προσοχή στις ψυχολογικές εξάρσεις και διακυμάνσεις, με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ελευθερία, απόφυγε τις υπερβολές.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης