Οι γυναίκες που μισεί η κοπέλα σου!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012, 14:14
Οι γυναίκες που μισεί η κοπέλα σου!
Πριν αρχίσουμε να αναλύουμε το θέμα, να διευκρινίσουμε ότι οι γυναίκες δεν είμαστε γεννημένες haters άλλων γυναικών, δεν βλέπουμε όλες τις εκπροσώπους του φύλου μας ανταγωνιστικά και δεν ζηλεύουμε οποιοδήποτε πλάσμα φοράει ψηλά τακούνια. Ναι, υπάρχουν και τέτοιες γυναίκες, αλλά εδώ δεν θα ασχοληθούμε με αυτή την κακιασμένη, ανασφαλή μειοψηφία.

Εδώ θα μιλήσουμε για το ποιες γυναίκες «τη δίνουν» αιτιολογημένα στα νεύρα του κοριτσιού σου, η οποία με τη σειρά της γίνεται αντιπαθητική απέναντί τους και ο κύκλος του γυναικείου μίσους δεν κλείνει ποτέ.

Δες ποιες είναι και κράτησέ τες σε απόσταση ασφαλείας:

1. Την πρώην που σου ράγισε την καρδιά. Όχι τίποτα άλλο, είμαστε καταδικασμένες να μαζεύουμε θρύψαλα στο διηνεκές.

2. Την πρώην σου που αρνείσαι να «κόψεις» μαζί της, γιατί «έχετε μια πολύ ξεχωριστή σχέση οι δυο σας».

3. Τη φίλη σου που σου κάνει κήρυγμα πως δεν πρέπει να παρατάς τους φίλους σου για χάρη της σχέσης.

4. Τη φίλη σου που έχει πάντα κανονίσει κάτι άλλο, όταν της λες να βγούμε όλοι μαζί, αλλά κατά κάποιο παράξενο τρόπο είναι πάντα διαθέσιμη, όταν είναι να βρεθείτε οι δυο σας.

5. Την κολλητή σου που σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να μας υπενθυμίζει πως «άκου με που σου λέω, τον Γιάννη τον ξέρω καλύτερα από σένα».

6. Την κολλητή σου που ήταν φίλη με την πρώην σου και με την πρώην πριν από την πρώην σου και τώρα προσπαθεί να γίνει και με εμάς. Και σίγουρα περιμένει πώς και πώς να γίνει φίλη και με την επόμενη.

7. Τη φίλη- αγοροκόριτσο που κάνει παρέα μόνο με αγόρια, πίνει μπίρες, κάθεται με ανοιχτά τα πόδια, βρίζει σαν φορτηγατζής που τον προσπέρασαν από δεξιά στην Εθνική και μας θεωρεί όλες τις υπόλοιπες χαζογκόμενες.

8. Την κοπέλα του κολλητού σου, που αφενός πρέπει να υποστούμε για φίλη μας, αφετέρου μας κάνει να φαινόμαστε όλες ανεγκέφαλες, αργόσχολες, με μοναδικά ενδιαφέροντα τα ψώνια και τα νύχια και σκοπό ζωής τον γάμο.

9. Την αδελφή σου που πάντα έχει προτεραιότητα. Τι σημασία έχει που είμαστε έξω για ρομαντικό gourmet δείπνο; Αν τηλεφωνήσει να τη μαζέψεις από τα Village, θα πάρουμε το κονφί πάπιας με κρούστα μυρωδικών πακέτο για το σπίτι.

10. Οποιαδήποτε μας πει «πάχυνες». Ειδικά μπροστά σου.

11. Την κοινή γνωστή που, όταν μας συναντάει και τους δύο έξω, για έναν μυστήριο λόγο ενδιαφέρεται να μάθει μόνο τα δικά σου νέα.

12. Τη σέξι συνάδελφό σου που μας διαβεβαιώνει πως θα σου πει ότι τηλεφωνήσαμε, αλλά μετά «είχε πολλή δουλειά» και το ξέχασε.

13. Την αφεντικίνα σου που την ακούμε να σου λέει στο κινητό «τι κάνει το κοριτσάκι;».

14. Τη σέξι γειτόνισσα που όλως τυχαίως μόνο εσύ συναντάς στις σκάλες - εμείς δεν τη βλέπουμε σχεδόν ποτέ.

15. Την facebook friend σου που έχει λυσσάξει να ανεβάζει φωτογραφίες με σουφρωμένα χειλάκια και αβυσσαλέα ντεκολτέ.

16. Τον άγνωστο 19χρονο που σου έκανε friend request από το πουθενά.

17. Οποιαδήποτε σου στέλνει μηνύματα μετά τα μεσάνυχτα.

18. Τη φίλη μας που είναι οφθαλμοφανές πως σου «τρίβεται» (και σύντομα θα σταματήσει να είναι φίλη μας).

19. Τη μαμά σου που μας μισεί πρώτη και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Apparently, ο λεβέντης της είναι για κάτι καλύτερο.

20. Την επόμενή σου, που μάθαμε πως είναι όμορφη, έξυπνη, κοινωνική και γλυκιά. Και πως είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Πηγή: oneman.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012, 14:48