«Οι ξανθιές γυναίκες δεν είναι ερωτικές»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 09:24
«Οι ξανθιές γυναίκες δεν είναι ερωτικές»
Είναι το συμπέρασμα στο οποίο είχε καταλήξει ο Άραβας νευρολόγος, Αχμέτ Σαλάχ, το 1963, όταν μετρούσε τον σφυγμό των γυναικών, ενώ εκείνες έβλεπαν ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου...

Επί πολλές δεκαετίες έχει επικρατήσει η αντίληψη πως οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακές και ερωτικές και κατ' επέκταση περισσότερο ποθητές από το ισχυρό φύλο. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, η πλειοψηφία των γυναικών επέλεγε το ξανθό, υιοθετώντας τη συγκεκριμένη άποψη.

Τώρα τελευταία, η μόδα του ξανθού έχει λίγο ξεπεραστεί, με τα σκούρα και γλυκά χρώματα να επικρατούν και τις γυναίκες να επιλέγουν όλο και συχνότερα τις καστανές ή μελαχρινές αποχρώσεις.

Αυτές είχε άλλωστε υποστηρίξει ο Σαλάχ ότι έλκουν περισσότερο τους άνδρες. Σε αυτό το συμπέρασμα δεν κατέληξε αυθαίρετα, αλλά αφού εξέτασε τριακόσιες γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, τις συνέδεσε σε ένα μηχάνημα που μετρούσε τον σφυγμό τους και τους έβαλε να δουν μια ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, τις ταινίες δεν τις είχε επιλέξει ο ίδιος, αλλά είχε ζητήσει τη βοήθεια διάφορων κινηματογραφικών εταιρειών, ώστε να πάρει τα πιο θερμά και έντονα φιλμ που υπήρχαν…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015, 09:27