Μπορεί να πιστεύουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Μπορεί να μας πνίγει η ανασφάλεια, και να αντιδρούμε με ακόμα περισσότερο ναρκισσισμό. Ναι, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλοι έχουμε τις αμαρτίες μας.

Η σημαντική ερώτηση είναι η εξής: Θα τις αφήσουμε να ορίσουν ολόκληρη την προσωπικότητά μας; Ή θα κάνουμε κάτι για να τις ξεπεράσουμε; Αυτές είναι οι σκληρές (μα αναγκαίες) αλήθειες που πρέπει να ακούσει το κάθε ζώδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ
Ναι, έχεις την τάση να γίνεσαι το αφεντικό – και ώρες-ώρες μπορεί να είσαι το καλύτερο αφεντικό – αλλά η τάση σου να ελέγχεις τα πάντα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή. Σταμάτα να φοβάσαι να δείξεις στον κόσμο ότι έχεις αδυναμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι τεμπέλης, είσαι πολύ τεμπέλης. Αν προσπαθείς να το ξεπεράσεις, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και χάνεσαι από τον κόσμο. Ποια είναι η καλύτερη λύση; Να εστιάσεις στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, γιατί αυτοί θα σε βοηθήσουν να βάλεις ένα μέτρο στη ζωή σου. Ναι, είσαι ένα από εκείνα τα ζώδια που δύσκολα μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του, είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης