Από 22 έως 28/5/2017

ΚΡΙΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα νιώσεις την ανάγκη για ανανέωση, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν, τερματίζει η αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις ένα γοητευτικό πρόσωπο, ταιριαστό στις προτιμήσεις σου. Θα σε εξιτάρει από την πρώτη ματιά, στη συνομιλία σας δεν θα σε απογοητεύσει. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αισιόδοξη σκέψη και διάθεση, δεν θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να φέρει αρνητική εξέλιξη στην πορεία σας.

Σε σχέση: Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να υπάρξουν με το ταίρι σου αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Είναι πολύ πιθανό να εμφανίσεις αστάθεια στις επιθυμίες σου, σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις αρνητικές αντιδράσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε ηρεμήσει ψυχικά και συναισθηματικά, θα προσπαθήσεις να φέρεις ισορροπία στη σχέση σου και θα το πετύχεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελεύθεροι: Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το καινούργιο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Δυναμισμό θα έχει η στάση σου, οι τολμηρές σου προτάσεις δεν θα απορριφτούν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε ωθήσει να αναζητήσεις μια σταθερή σχέση, επιθυμία σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που να θέλει να σου προσφέρει ένα ευχάριστο παρόν, για να μπορέσεις να σταθμεύσεις και να κατασταλάξεις συναισθηματικά.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης