Ήρθε η ώρα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Είναι δύσκολο και το ξέρουμε γιατί κι εμείς σε αυτή τη κατηγορία ανήκουμε. Πρέπει όμως κάποια στιγμή στη ζωή μας να λάβουμε σοβαρές αποφάσεις! Θα αλλάξουν τη καθημερινότητα μας, θα αλλάξουν τη ποιότητα ζωής και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε οπλισμένες με περισσότερο θάρρος και δύναμη.

Σας φαίνεται βουνό; Θεωρείτε ότι είστε πολύ αδύναμη και δεν μπορείτε να βάλετε τη ζωή σε πρόγραμμα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφήστε τα αυτά! Πετάξτε από πάνω σας το «δε θέλω και δε μπορώ».

Μην είστε λιγόψυχες. Προσπαθήστε τουλάχιστον. Κάτι θα γίνει.

Αρχικά λοιπόν για υγεία και μόνο γυμναστείτε. Έστω 20 λεπτά. Περπατήστε, κάντε τζόκινγκ, σηκώστε βάρη ή το πιο καλό και αποτελεσματικό: σεξ. Ευχαριστιέσαι, το κάνεις με παρέα άρα έχεις συμπαράσταση και μπορείς να δεις τα αποτελέσματα. Μετά από 9 μήνες βέβαια. Μην είστε βιαστικές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε λιγότερη τηλεόραση και προτιμήστε τους περιπάτους , ή το καθάρισμα του σπιτιού. Πάντα κάτι θα βρεθεί να κάνετε. Στη προσπάθεια αυτή σύμμαχος σας θα είναι η μουσική που μπορεί να βαράει στη διαπασών ή αν προτιμάτε σε ακουστικά. Μην ξυπνήσουμε και τους γείτονες κι έχουμε παρατράγουδα!

Φάτε φρούτα και λαχανικά. Σας γεμίζουν ενέργεια χωρίς να σας γεμίζουν περιττές θερμίδες και λίπη.

Προκειμένου να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες της ημέρας φάτε ένα γερό πρωινό. Ανάλογο άρθρο θα βρείτε στο «υγεία-ευεξία»!

Μη τρώτε ότι πέσει στα χέρια σας και στο στόμα σας, 3 ώρες πριν κοιμηθείτε. Κατ’ αρχάς, που είναι και το βασικότερο, κάνει κακό στην υγεία. Σας βαραίνει το στομάχι και όλο το λίπος «κάθεται» στη κοιλιά και στα… οπίσθια. Για αυτό προσέχουμε για να έχουμε και υγεία και καλλίγραμμο κορμί.

Τρώμε μόνο από το πιάτο. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε οτιδήποτε συσκευασμένο ή τουλάχιστον οτιδήποτε ανθυγιεινά συσκευασμένο.

Μία φορά τη βδομάδα κάντε τη παρασπονδία σας. Φάτε κάτι που σας αρέσει και σας ικανοποιεί πάντοτε όμως με μέτρο. Κρίμα είναι ο κόπος μιας ολόκληρης εβδομάδας να πεταχτεί μεμιάς στο κάλαθο των αχρήστων για την στομαχική ικανοποίηση ολίγων δευτερολέπτων. Τέλος αν δεν έχετε δεσμό βρείτε και ερωτευτείτε. Όταν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση το σίγουρο είναι ότι το μοναδικό που δε σκέφτεστε είναι η… μάσα!

Εν κατακλείδι. Δεν τρώμε πολύ, κάνουμε αρκετό σεξ, κάνουμε φίλους για μακρινούς περιπάτους, υγιεινή διατροφή για περισσότερη ζωή και βρίσκουμε σύντροφο για να απασχολούμε αλλού το μυαλό μας.

Για φανταστείτε τώρα αυτή που σας δίνει συμβουλές να είναι 89 κιλά και 1.40 ύψος; Και φυσικά να μην έχει… φίλο;

Καλή τύχη κοριτσάκια μου…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης