Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» με μία ελεγχόμενη ποσότητα οίνου, «αλλάζει» η εξωτερική μας εμφάνιση, γινόμαστε, δηλαδή, πιο ελκυστικοί.

Αποκτάμε στα μάγουλα ροδαλό χρώμα και χαλαρώνουν οι μύες του προσώπου μας με αποτέλεσμα να είμαστε πιο προσιτοί στους γύρω μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το που βελτιώνεται η εξωτερική μας εμφάνιση αυτόματα βελτιώνεται και η ψυχολογία μας. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας και νιώθουμε ότι αρέσουμε οπότε αρχίζουμε να αγαπάμε και εμείς τον εαυτό μας.

Για τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ, ένα ποτήρι αρκεί για να αποβάλουμε το άγχος της καθημερινότητας, να αποδράσουμε – έστω και προσωρινά – από τα προβλήματα. Αντιθέτως, η υπερκατανάλωση κρασιού , όχι μόνο δεν παρατείνει το προσδόκιμο ζωής, αλλά γερνάει πρόωρα το σώμα, προειδοποιούν οι επιστήμονες. Στην μελέτη που πραγματοποίησαν ανακάλυψαν ότι η ρεσβερατρόλη, η πανίσχυρη αντιοξειδωτική ουσία του κρασιού, ασκεί αντιγηραντική δράση μόνο όταν καταναλώνεται με μέτρο, ενώ σε μεγάλες δόσεις επιταχύνει την διαδικασία της γήρανσης και αποδόμησης των μυών.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης