Ένα συλλεκτικό ημερολόγιο μας προτείνει να αγοράσουμε η Links of London Ελλάδος, για να στηρίξουμε τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Μake-A-Wish» (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος).

H  εκδήλωση για την παρουσίαση του ημερολογίου έγινε την Παρασκευή στο Golden Hall και παρευρέθη σε αυτήν πλήθος κόσμου, από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό, διπλωματικό και δημοσιογραφικό χώρο, οι οποίοι συγχάρηκαν την Links of London και το Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-ΕυχήSM Ελλάδος) για τη ξεχωριστή συνεργασία. Έκπληξη της βραδιάς οι διαγωνιζόμενοι του «X-Factor» που με τη live εμφάνισή τους συμμετείχαν με έναν ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο στη φιλανθρωπική ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Links of London υποστήριξαν ως πρέσβειρες καλής θελήσεως οι κυρίες Αντιγόνη Δρακουλάκη, Calliope Καρβούνη,  Σία Κοσιώνη, Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Λέχου, Νίνα Λοτσάρη, Νάντια Μπουλέ, Μαρία Ναυπλιώτου, Ιωάννα Παππά, Ρέα Τουτουντζή και Ζέτα Φούντα, που αποδέχθηκαν με χαρά το κάλεσμα της εταιρείας να συμμετέχουν ως πρέσβειρες καλής θελήσεως στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. 

Το 10% των πωλήσεων όλης της συλλογής Sweetie και του «Sweetie Diary 2011»  θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του «Μake A Wish», για να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Η φιλανθρωπική ενέργεια «Sweetie…It’s all about you!» ολοκληρώνεται τέλος Ιανουαρίου 2011.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης