Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από την ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το ΠΑΜΕ για την προβολή που πήρε η επιλογή της Ατζελίνα Τζολί να προβεί σε προληπτική μαστεκτομή, εξέδωσε την Παρασκευή και νέα ανακοίνωση.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορισμένοι ενοχλήθηκαν από το σχόλιο τύπου του ΠΑΜΕ για τον τρόπο της παρουσίασης της περίπτωσης της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί από τα ΜΜΕ. Για κάποιους καλοπροαίρετους σημειώνουμε:

Σε κανένα σημείο του σχολιασμού δεν γίνεται υποβάθμιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η γνωστή ηθοποιός και του τρόπου που η ίδια το αντιμετωπίζει.

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ είχε στόχο να αναδείξει το πώς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των αστών προσεγγίζουν τέτοια ζητήματα αποκόβοντας τα από τις πολιτικές και κοινωνικές προϋποθέσεις που είναι αναγκαίες για την αντιμετώπισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υποβάθμιση έως απόκρυψη των ελλείψεων στα νοσοκομεία και ιδιαίτερα τα αντικαρκινικά, των τεράστιων δυσκολιών της εργατικής οικογένειας στην πρόληψη και θεραπεία τέτοιων καταστάσεων – καθώς και η υποστήριξη από μέρους τους των πολιτικών που οδηγούν σε αυτές τις θανατηφόρες ελλείψεις απαντούν από μόνα τους στην υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης των αστών.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την πρώτη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης