Στις 17 Μαρτίου 2018 και ώρα Ελλάδας 15.17 πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης, για να σχηματίσουν το καινούργιο φεγγάρι. Το φαινόμενο αυτό σχηματίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα αποδειχθεί αρκετά θετικό.

Έτσι, μέχρι και την επόμενη Νέα Σελήνη, οι συνθήκες ευνοούν τη φιλανθρωπία, την πνευματικότητα, την τέχνη και την ποίηση, καθώς η φαντασία όλων είναι αυξημένη και τα τρυφερά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουμε ίσως είναι το γεγονός ότι με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να παρασυρθούμε από τα συναισθήματά μας και να αγνοήσουμε εντελώς τη λογική, με κίνδυνο να γίνουμε «θύματα» σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτήν τη Νέα Σελήνη είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, στις 17 Μαρτίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον «σκοτεινό» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και να αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα και οι ανάγκες που έχεις μέσα σου. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, καλό θα είναι να βρεις λίγες μέρες να αποσυρθείς από τα καθήκοντά σου και να σχεδιάσεις με προσοχή το μέλλον σου. Αν σε απασχολεί και η αισθηματική σου ζωή, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες με το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης