Πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο;

Ο μήνας του έρωτα μόλις μπήκε, ας τον υποδεχτούμε η κάθε μία με τον δικό της  ξεχωριστό τρόπο. Ο Φεβρουάριος είναι για τους ερωτευμένους. Επίκεντρο η 14η Φεβρουαρίου, η ημέρα του ”Αγίου Βαλεντίνου”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η γιορτή βασίζεται περισσότερο σε εμάς τις γυναίκες. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε στο ταίρι μας ή στον σύντροφό μας τα συναισθήματα που τρέφουμε γι’ αυτόν. Κάποιες από εμάς θα ξυπνήσουν το πρωί με ευχάριστη διάθεση και θα πουν «χρόνιά πολλά» στον αγαπημένο τους. Αν είμαστε πολυάσχολες και η επαγγελματική μας δραστηριότητα δεν μας δίνει τον χρόνο να μοιραστούμε αυτήν την μέρα μαζί του θα τρέξουμε τελευταία στιγμή να αγοράσουμε ένα δώρο ή μια κάρτα για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

Θα μου πείτε τώρα ότι μόνο αυτήν τη μέρα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι; Όχι κάθε μέρα γιορτάζουν, αλλά αυτήν την μέρα μας δίνεται η ευκαιρία να του το δείξουμε με έναν τρόπο διαφορετικό από κάθε άλλη μέρα την αγάπη μας.

Παρόλο που δεν είναι ελληνική, η γιορτή του ”Αγίου Βαλεντίνου”, η ημέρα των ερωτευμένων, εισάγει πολλά θετικά συναισθήματα στην καθημερινότητά μας. Έμπνευση από τους μεγάλους τους Έρωτες έχουν αντλήσει επώνυμοι ζωγράφοι και ποιητές, για να δημιουργήσουν τα αριστουργήματά τους, τα οποία αιώνες ολόκληρους ερεθίζουν την ανθρώπινη φαντασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Πολλές από εσάς θα ψάχνετε το κατάλληλο δώρο στο έτερον ήμισυ.

Έχουμε ετοιμάσει κάποιες ιδέες για εσάς που θέλετε να αναδείξετε τα συναισθήματά σας  εκείνη την ξεχωριστή μέρα.  

1) Μία κάρτα που να αναγράφεται μέσα με δικά σας γράμματα αυτό ακριβώς που νιώθετε, να εκφραστείτε με τον δικό σας τρόπο.

2) Ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας για εσάς τους δύο ή σε κάποιο εστιατόριο. Αν δεν μένετε μόνη στο σπίτι σας τότε μπορείτε να κλείσετε ένα δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο και να γίνει εκεί το δείπνο μακριά από τα βλέμματα των άλλων και να το ετοιμάσετε εσείς με την δική σας τέχνη.

3) Ένα κουτί με σοκολατάκια και μία αφιέρωση πάνω.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι… αξιοποιήστε τους με την δική σας φαντασία.

Καλή τύχη και ευχόμαστε σε όλες σας να πάνε όλα καλά και να αφήσετε την δική σας κόκκινη πινελιά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης