Η ωμοφαγία, ή αλλιώς ωμή χορτοφαγία, βασίζεται κυρίως σε ωμά και μη κατεργασμένα τρόφιμα. Ένα τρόφιμο θεωρείται κατάλληλο για ωμοφαγική διατροφή εάν δεν έχει υποβληθεί σε θερμοκρασία από 40 έως 48°C, δεν είναι επεξεργασμένο με οποιονδήποτε τρόπο και δεν έχει παστεριωθεί.
Ποια είναι τα οφέλη της ωμοφαγικής διατροφής;
Αυξημένη ενέργεια
Βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος
Καλύτερη πέψη
Απώλεια βάρους
Μειωμένος κίνδυνος καρδιακών παθήσεων…
Περισσότερα στο govastileto.gr