Η ωμοφαγία, ή αλλιώς ωμή χορτοφαγία, βασίζεται κυρίως σε ωμά και μη κατεργασμένα τρόφιμα. Ένα τρόφιμο θεωρείται κατάλληλο για ωμοφαγική διατροφή εάν δεν έχει υποβληθεί σε θερμοκρασία από 40 έως 48°C, δεν είναι επεξεργασμένο με οποιονδήποτε τρόπο και δεν έχει παστεριωθεί. 

Ποια είναι τα οφέλη της ωμοφαγικής διατροφής;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυξημένη ενέργεια

Βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος

Καλύτερη πέψη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απώλεια βάρους

Μειωμένος κίνδυνος καρδιακών παθήσεων…

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης