Όσα κουβαλάνε οι κυρίες του ζωδιακού στην τσάντα τους

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, 11:06
Όσα κουβαλάνε οι κυρίες του ζωδιακού στην τσάντα τους
Μια γυναικεία τσάντα είναι ένα ολόκληρο σύμπαν. Κι αν το συνδυάσεις με το ζώδιό της, μάλλον θα προκύψουν ενδιαφέροντα πράγματα. Έτσι λοιπόν, ας δούμε σύμφωνα με το myastro τι θα μπορούσε να ανακαλύψει κανείς μέσα στις τσάντες που κουβαλάνε οι κυρίες του ζωδιακού.

ΚΡΙΟΣ

1. Περιοδικό αυτοκινήτου με αφιέρωμα στα σπορ μοντέλα, που θα βγουν στην αγορά το 2012. 2. Χτενάκια, πιαστράκια, λαστιχάκια, στέκες για τα μαλλιά, σε ποσότητα και ποικιλία που θα έκανε να ωχριούν όλα τα πολυκαταστήματα καλλυντικών. 3. Μια πλήρη συλλογή από πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών, οι περισσότερες οριακά στο «κόκκινο». 4. Βιβλίο για διάβασμα σε κενές ώρες: «Απενοχοποίησε τον θυμό σου και σπάσ’ τα όλα!» Ε, μα πια… 5. Μερικά κόκκινα κραγιόν. Της τελειώνουν γρήγορα, γιατί γράφει με αυτά ερωτιάρικα ή εξοργισμένα μηνύματα σε καθρέφτες, τοίχους, πόρτες, παρμπρίζ αυτοκινήτων κλπ.

ΤΑΥΡΟΣ

1. Βαζάκια με μείγματα μπαχαρικών δικής της σύνθεσης. Μπορεί να της προκύψει να χρησιμοποιήσει τις μαγειρικές της ικανότητες εκεί όπου θα βρεθεί. 2. Βιβλίο για διάβασμα σε κενές ώρες: «Πώς να τον κρατήσετε για πάντα»…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, 11:09