O ωροσκόπος σου μπορεί να σου δείξει πώς θα είσαι και πώς θα ζήσεις μέχρι να φτάσεις σε προχωρημένη ηλικία. Σύμφωνα με τη θεωρία των “προοδευμένων ωροσκοπίων”, το πολύ μέχρι τα 30 μας χρόνια, αρχίζουμε να έχουμε επιρροές στην προσωπικότητά μας από το επόμενο ζώδιο από εκείνο του ωροσκόπου μας.

Την επόμενη τριακονταετία επηρεαζόμαστε από το μεθεπόμενο, και ούτω καθεξής. Αν κάποιος π.χ. έχει ωροσκόπο Καρκίνο, όταν φτάσει το πολύ στην ηλικία των 30 χρόνων, θα έχει πάρει χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα του ωροσκόπου Λέοντα. Το πότε γίνεται η πρώτη αλλαγή, εξαρτάται από τη μοίρα του ζωδίου όπου βρίσκεται ο ωροσκόπος του. Όσο πιο κοντά στην αρχή του ζωδίου είναι ο ωροσκόπος, τόσο περισσότερα χρόνια περνούν μέχρι να αρχίσει η επιρροή του επόμενου ζωδίου. Και το αντίστροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν περάσει άλλη μια τριακονταετία, ο Καρκίνος, στο παράδειγμά μας, θα αρχίσει να χάνει τις «λιονταρίσιες» επιρροές στον ωροσκόπο του και να επηρεάζεται από την Παρθένο. Και μετά από άλλα 30 χρόνια θα δέχεται στον ωροσκόπο του επιρροές Ζυγού. Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν το πολύ τέσσερις τέτοιες διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους ή έχουν πια περάσει τα 90 χρόνια τους, αν προλάβουν και πέμπτη.

Δεν έχεις την περιέργεια να μάθεις τι ζωή σε περιμένει και τι είδους επιρροές μπορεί να δεχτείς από τα άλλα ζώδια, όσο θα μεγαλώνεις; Διάβασε λοιπόν την περιγραφή που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ωροσκόπου σου.
ΚΡΙΟΣ: Αν έχεις ωροσκόπο Κριό, ξεκινάς τη ζωή σου γεμάτος πάθος και περιέργεια. Και με μια γερή δόση εγωισμού. Καθώς περνάς στη φάση του Ταύρου, η παρορμητικότητά σου μετριάζεται από τη διπλωματικότητα. Διοχετεύεις την ενέργειά σου σε πιο χρήσιμα και παραγωγικά πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης