Όλοι μας έχουμε κρατήσει από τις αγάπες του παρελθόντος μια ανάμνηση μέσα μας, ακόμα και αν ένας έpωτας που έχει τελειώσει, μας πλήγωσε πολύ. Ακόμα και αν μπούμε σε μια νέα σχέση, που έχει τις προδιαγραφές εκείνες να αγγίξει την τελειότητα, πάντα το παρελθόν θα μας κατατρέχει.

Ποια ζώδια είναι αυτά που επιμένουν να συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον τους και ποια διαγράφουν τις παλιές αγάπες και ζουν μόνο για τις νέες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριός
Ο Κριός όσο εύκολα θα περάσει σε μια καινούργια αγάπη, εξίσου εύκολα θα διαγράψει το παρελθόν του και δε θα κρατήσει τίποτα από τα παλιά. Αυτό τον βοηθά να δημιουργεί γύρω του ένα τείχος ασφαλείας και να μην πληγώνεται από το χωρισμό με ένα πρόσωπο, που άφησε ανεξίτηλα τα σημάδια του. Οι παλιές αγάπες θα μείνουν για πάντα στο χρονοντούλαπο και σημασία έχει το μέλλον και οι νέες εμπειρίες. Και αν προσπαθήσεις να του θυμίσεις τα παλιά, τότε μπορεί να διαγράψει και εσένα, πριν προλάβεις να ζητήσεις συγγνώμη.

Ταύρος
Ο Ταύρος δεν είναι από τα ζώδια εκείνα που μπαίνουν εύκολα σε μια σχέση και αν το κάνει αυτό, σημαίνει ότι το άτομο που επέλεξε να έχει στη ζωή του, είναι πολύ σημαντικό και έτοιμο να δώσει τα πάντα σε αυτή τη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι, εάν για κάποιους λογούς επέλθει ο χωρισμός, πολύ δύσκολα τον ξεπερνά. Άρα κρατάει το ερωτικό του παρελθόν στη ζωή του, ακόμα και αν ερωτευτεί τρελά ένα καινούριο άτομο. Μάλιστα, προσπαθώντας να ανακαλύψει τις αιτίες που τέλειωσε μια αγάπη του, μπορεί να αφήσει την καινούργια σε αναμονή.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης