Έχεις τις αμφιβολίες σου ακόμα για το πού πάει αυτή η σχέση, ρωτάς την κολλητή σου αν είναι «φυσιολογικό» που δεν σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στη μέρα, αναρωτιέσαι γιατί είστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι…

Μη σπαταλάς χρόνο για σκέψη και τηλέφωνα με τη φίλη! Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις αν είσαι το θύμα αυτής της σχέσης και να αναλάβεις δράση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθε τα 5 σημάδια που ξεκάθαρα υποδηλώνουν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσεις:

Βγαίνετε μόνο όταν εκείνος θέλει:

Ενώ εσύ είσαι πάντα standby και θα βγεις μαζί του ακόμα και μετά τις 12 για έναν περίπατο κοντά στο σπίτι (με φόρμα και κοτσίδα) , εκείνος σε θυμάται μόνο τις Κυριακές που δεν έχει τι να κάνει ή κάτι κουλές μεταμεσονύχτιες ώρες που βαριέται στο σπίτι του. Κανόνισε το προγραμματάκι σου και άφησέ τον να περιμένει την επόμενη φορά που θα σε πάρει μια random ώρα για να σου πει να περάσεις από το σπίτι.

Μόνο στο σπίτι

Ποτέ με τους φίλους, ποτέ με τους γονείς, ποτέ με τα αδέλφια! Για έναν περίεργο λόγο θέλει να είστε οι δυο σας σπίτι ΚΑΘΕ φορά που βρίσκεστε. Τι και αν έχεις κάθε καλή διάθεση να βγείτε με τα φιλαράκια του (που δεν έχεις γνωρίσει), εκείνος επιμένει σταθερά στη ζεστασιά του σπιτιού.

Μήπως θα έπρεπε αυτό να σε παραξενεύει λιγάκι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης