Οι σύγχρονες γυναίκες πολύ συχνά είναι αναγκασμένες να ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προκειμένου να παρευρεθούν σε meetings, συνεντεύξεις ή ακόμη και για προσωπικούς λόγους. 

Όπως και να έχει, ένα από τα βασικότερα προβλήματα είναι η ταλαιπωρία του ταξιδιού, που συνήθως είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας. Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να δείχνετε φρέσκες και ανανεωμένες, ακόμη και μετά από ένα πολύωρο ταξίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενυδάτωση

Η αφυδάτωση μπορεί να κάνει το πρόσωπο, αλλά και τα μαλλιά μας να φαίνονται θαμπά, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Γι’ αυτό καλό θα ήταν, λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι, αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού, να πίνετε πολύ νερό και να αποφεύγετε όσο γίνεται την καφεΐνη και το αλκοόλ.

Χαλάρωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, χρησιμοποιήστε μάσκα ύπνου και ωτοασπίδες, ώστε να αποφύγετε ενοχλήσεις από το γύρω περιβάλλον, για να μπορέσετε έτσι να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Επίσης, φροντίστε να κοιμηθείτε αρκετές ώρες, το βράδυ πριν από το ταξίδι.

Άνετα ρούχα και παπούτσια

Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε περισσότερο και να βολευτείτε στη θέση σας. Τα «ατσαλάκωτα» φορέματα και τα ψηλοτάκουνα δεν ενδείκνυνται για την περίσταση, γιατί θα σας κάνουν να νιώθετε φοβερά άβολα. Αν εκεί που πηγαίνετε είναι απαραίτητο να είστε πιο επίσημα ντυμένη, καλύτερα θα ήταν να πάρετε τα ρούχα σε μία χειραποσκευή και να αλλάξετε ακόμα και στο αεροδρόμιο, αν χρειαστεί.

Φρεσκάρισμα

Αποφύγετε το έντονο μακιγιάζ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο πριν την προσγείωση ή μετά την άφιξη στον προορισμό σας, αν δεν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, για να φρεσκαριστείτε.

Ξεκούραση

Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, αν σας το επιτρέπει το πρόγραμμά σας, μη βιαστείτε να κινηθείτε στην πόλη, αλλά κάντε μία «γερή» στάση στο ξενοδοχείο σας. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο και ένας ελαφρύς ύπνος θα σας αναζωογονήσει.

Πηγή: miss.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης