Ο σύντροφός σας δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα όταν του ανακοινώσατε ότι έχετε ένα παιδί, κάτι που σας έκανε να τον εκτιμήσετε περισσότερο. Τώρα που σκέφτεστε να ζήσετε μαζί όμως αναρωτιέστε πώς θα κάνετε το παιδί σας να τον αποδεχτεί.

Η επιτυχία αυτού του καινούργιου οικογενειακού σχήματος εξαρτάται από το πόσο θέλετε να ζήσετε με αυτό τον άνδρα και από το πόσο θέλει εκείνος να ζήσει μαζί σας παρά το γεγονός ότι έχετε ένα παιδί. Εκτός από την αγάπη, τη θέληση και το σεβασμό που θα πρέπει να υπάρχουν και από τις δύο πλευρές θα χρειαστεί και χρόνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι πρέπει να κάνετε

Μην παρουσιάσετε από την αρχή στο παιδί σας το σύντροφό σας ως πατριό. Αρχικά παρουσιάστε τον ως έναν φίλο σας, ο οποίος έρχεται σπίτι σας να φάει και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Έτσι θα δώσετε το χρόνο στο παιδί σας να τον γνωρίσει και να τον συνηθίσει αλλά και στο σύντροφό σας την ευκαιρία να δει τι αλλαγές θα υπάρξουν στη ζωή του στην περίπτωση που αποφασίσετε να μείνετε μαζί.
Περάστε χρόνο μαζί. Ζητήστε από το σύντροφό σας να πάτε όλοι μαζί στην παιδική χαρά, να έρθει σπίτι σας να φάτε, να παίξει με το παιδί σας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστούν.Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης