ΚΡΙΟΣ: Για τον Κριό το θέμα δεν είναι «πού» αλλά… πόσο νωρίτερα από το πλήθος. Με άλλα λόγια, θα πήγαινες να ζήσεις όπου δεν έχουν πάει ακόμα οι πολλοί, δημιουργώντας τη νέα «in» γειτονιά. Θα βρισκόσουν στην πρωτοπορία εκείνων που ανακαλύπτουν τη γοητεία μιας εγκαταλελειμμένης βιομηχανικής περιοχής, για παράδειγμα. Ένα μέρος όπου μετά θα εγκατασταθούν καλλιτέχνες, διανοούμενοι, μοδάτα στέκια, ανεβάζοντας και την αξία των ακινήτων. Θα ήσουν επίσης ικανός να πας από τους πρώτους να ζωντανέψεις ένα σχεδόν ακατοίκητο χωριό και να ασχοληθείς με βιολογικές καλλιέργειες. Οπουδήποτε λοιπόν, αλλά πάντα στην εμπροσθοφυλακή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος αγαπά τη γη, το πράσινο, τη φύση. Οι τσιμεντουπόλεις τού προκαλούν ασφυξία. Και καθώς είναι άνθρωπος του σπιτιού και απολαμβάνει την παραμονή του εκεί, θέλει από τα παράθυρά του να μπαίνει καθαρό αεράκι και μια όμορφη θέα. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, θα προτιμούσες ένα σπίτι στην εξοχή ή σε ένα πράσινο προάστιο ή με θέα τη θάλασσα. Διαφορετικά, αν έμενες μέσα στην πόλη σε διαμέρισμα, θα ήταν προτιμότερο να γειτονεύει με κάποιο πάρκο, ώστε τουλάχιστον να κάνεις τις βόλτες σου. Και με μεγάλη βεράντα, φυσικά, για να έχεις τα αμέτρητα φυτά σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ως Δίδυμος, εσύ είσαι γνήσιο παιδί της πόλης. Ακόμα και στον παράδεισο να σε έβαζαν να μείνεις, αν είχε ερημιά και ησυχία, θα μαράζωνες με μαθηματική ακρίβεια. Θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σε κόσμο, να έχεις εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, γκαλερί, σινεμά, μπαράκια, σε όλα αυτά τέλος πάντων που εμπλουτίζουν τη γεμάτη κίνηση ζωή σου. Ο μόνος λόγος που θα συμφωνούσες να μείνεις σε μια πιο απόμερη περιοχή θα ήταν αν είχες τη δυνατότητα να βρίσκεσαι γρήγορα στο κέντρο της πόλης, όταν θα σου ερχόταν η επιθυμία. Δηλαδή συνέχεια.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης