Σχεδιαστές, μοντέλα και stars του Hollywood, συγκεντρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη για την «πράσινη» δημοπρασία του οίκου Christie’s, με τίτλο, “Bid to Save The Earth”.

Στόχος του οικολογικού event, ήταν να πληροφορήσει σχετικά με τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης Γη και παράλληλα να συγκεντρώσει χρήματα για τέσσερις οικολογικούς οργανισμούς: Natural Resources Defense Council (NRDC), Central Park Conservancy, Conservation International και Oceana. Οικοδεσπότες της βραδιάς, ήταν η Anna Wintour με τον Graydon Carter (του Vanity Fair), και η Salma Hayek με τον σύζυγό της Francois-Henri Pinault ενώ πλήθος λαμπερών καλεσμένων έδωσαν το παρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν: η Olivia Palermo, (με Rachel Roy) η Natalie Massenet (δημιουργός του Net-A-Porter, φορώντας Alessandra Rich) η Diane Kruger (φορώντας Jason Wu), το μοντέλο Angela Lindvall και o σχεδιαστής Jason Wu. Στο catwalk που είχε στηθεί ειδικά για την περίσταση, παρέλασαν δημιουργίες με την υπογραφή των: Derek Lam, Burberry, Marc Jacobs και Stella McCartney, ενώ παραδίπλα πραγματοποιήθηκε και η φιλανθρωπική δημοπρασία.

Οι τυχεροί λαχνοί περιείχαν δώρα όπως μια τετραήμερη διαμονή στο LA και γεύμα με τον Harrison Ford, ένα ταξίδι στο Παρίσι για το couture show της Chanel και συνάντηση με τον Karl Lagerfeld και ένα gourmet ταξίδι σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Προβηγγία και Τοσκάνη μαζί με τον διάσημο σεφ Alain Ducasse. Στην «πράσινη» εκδήλωση τραγούδησε και η σταρ της R&B, Nicki Minaj, η οποία στο πνεύμα της βραδιάς, εμφανίστηκε με πράσινα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης