Πρόσεξε τη διατροφή σου, βελτίωσε τη ζωή σου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 12:12
Πρόσεξε τη διατροφή σου, βελτίωσε τη ζωή σου
Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι ακριβώς αυτή η περίοδος που στα γυμναστήρια επικρατεί πανικός από νέα μέλη, που σπεύδουν να χάσουν τα περιττά κιλά, προκειμένου να… λανσάρουν το σώμα των ονείρων τους στις παραλίες.

Άλλοι πάλι, κάθε χρόνο τέτοιο καιρό βιώνουν μια τρομερή απογοήτευση, όταν επιχειρούν να μπουν στα περσινά τους ρούχα, διαπιστώνοντας με θλίψη ότι δεν τους κάνουν.

Μάταια ξεφυλλίζουμε περιοδικά μόδας, αναζητώντας μυστικά για να «καμουφλάρουμε» τα παχάκια. Το μαύρο χρώμα κόβει, οι φαρδιές μπλούζες κρύβουν, τα αεράτα πολύχρωμα πουκάμισα καμουφλάρουν. Ωστόσο, η πικρή αλήθεια είναι μία: τα παραπάνω κιλά δεν κρύβονται.

Αμέτρητα σχετικά δημοσιεύματα δίνουν συμβουλές για το πώς θα αποδεχθούμε την ήττα μας, θα συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα και εν τέλει θα υποταχθούμε στα κιλά που πήραμε, φορώντας το νέο «κοστούμι» του στρουμπουλού ή του υπέρβαρου…

Μέχρι, βέβαια, να χρειαστείς ένα νέο «κοστούμι» πιο μεγάλο, πιο φαρδύ, πιο άνετο…

Δεν ξεκινάς δίαιτα για να φορέσεις πιο σικάτα ρούχα, ούτε για να γίνεις πιο όμορφος, πιο ποθητός ή περισσότερο αποδεκτός από τους άλλους.

Όλα αυτά τα έχεις ήδη, με λίγα ή πολλά κιλά. Κάνεις δίαιτα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής... Στη διατροφή βρίσκεται η λύση.

Πηγή: diatrofi.gr

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 12:30