Τώρα που έρχεται και η πρωτομαγιά και όλοι θα ξεχυθούμε στην εξοχή να φτιάξουμε τα δικά μας στεφάνια για να υποδεχτούμε τον Μάη σωστά, διαβάστε και ανακαλύψτε τι ζώδιο-λουλούδι είστε.

Κριός – Αγιόκλημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα άνθη μου σκαρφαλώνουν σε μεγάλα ύψη»
Αν έχεις γεννηθεί στην περίοδο του αγιοκλήματος, μπορείς να προσελκύσεις τους άλλους με τη φυσική γοητεία και χάρη σου. Αποπνέεις μια εμπιστοσύνη που προσελκύει μεγάλη ποικιλία από φίλους και συνεργάτες. Ακριβώς όπως οι μέλισσες δεν μπορούν να αντισταθούν στο δέλεαρ του αγιοκλήματος – οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντισταθούν στην ενέργειά σου. Είναι γνωστό ότι το αγιόκλημα μεγαλώνει πολύ γρήγορα και αργότερα συμπεριφέρεται σαν ζιζάνιο. Οι επεκτατικές του δυνατότητες μπορούν να πνίξουν, όχι μόνο τα μικρά φυτά, αλλά και τα μεγάλα δέντρα. Οι ιδιότητές του αυτές σου χαρίζουν μια φύση διεκδικητική και ηγετική. Με βάση λοιπόν το ζώδιο του αγιοκλήματος, είσαι δυνατός, αποφασιστικός και υφαίνεις το δρόμο σου μέσα από κάθε πρόκληση, ενώ είσαι αρκετά επιτήδειος στην εξεύρεση πρωτοποριακών και καινοτόμων λύσεων.

Ταύρος – Παπαρούνα

«Παρέχω ομορφιά στις αισθήσεις σου»
Εάν είσαι παπαρούνα, αγαπάς τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή και σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με άλλους ανθρώπους. Έχεις ένα πάθος για το σχεδιασμό, ένα καλό μάτι για τη λεπτομέρεια και μια ικανότητα να συνδυάζεις τα πράγματα με στυλ. Είναι ακριβώς αυτός ο αριστοκρατικός τρόπος που υπάρχει σ’ εσένα, που οι άλλοι βρίσκουν άκρως δελεαστικό. Ως άνθρωπος της παπαρούνας, όλα κινούνται για εσένα γύρω από την ευχαρίστηση, τόσο στο να δώσεις, όσο και στο να πάρεις. Το πιο σημαντικό σημείο σου όμως, είναι ότι έχεις μεγάλη ανθεκτικότητα και μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία, εξαιτίας της υπομονετικής και πεισματάρικης φύσης σου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης