Έρευνα: Τα δάχτυλα του άντρα προδίδουν ποιον τύπο γυναίκας προτιμά!

Έρευνα: Τα δάχτυλα του άντρα προδίδουν ποιον τύπο γυναίκας προτιμά!
Διάφορες επιστημονικές μελέτες έχουν υποδείξει κατά καιρούς ότι το μήκος των δαχτύλων μπορεί να αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες για την υγεία ή την προσωπικότητα.

Για παράδειγμα, αυστραλιανή μελέτη από ερευνητές του Πανεπιστημίου Μονάς έχει δείξει ότι οι άνθρωποι που ο παράμεσός τους (το 4ο δάχτυλο) είναι μεγαλύτερος σε μήκος από το μεσαίο δάχτυλο είναι πιο επιρρεπείς στην οστεοαρθρίτιδα, ενώ μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας της Νορβηγίας έχει δείξει πως όταν ο δείκτης ενός ενήλικα (το 2ο δάχτυλο) είναι μικρότερος σε μήκος από τον παράμεσο τότε θεωρείται πιθανότερη η εκδήλωση της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) αλλά και του αυτισμού.

Τώρα, μια νέα μελέτη, αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο Jagiellonian στην Κρακοβία της Πολωνίας δείχνει ότι τα δάχτυλα του άντρα είναι ενδεικτικά και των προτιμήσεών του στο αντίθετο φύλο!

Όπως αναφέρει η μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση of Personality and Individual Differences, οι άντρες στους οποίους ο παράμεσος έχει μεγαλύτερο μήκος από τον δείκτη προτιμούν τις γυναίκες με τον σωματότυπο «κλεψύδρα», δηλαδή με λεπτή μέση αλλά καμπύλες στους γοφούς και στο στήθος.

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 13:40