Τα σημάδια της πραγματικής αγάπης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 15:55
Τα σημάδια της πραγματικής αγάπης
Υπάρχουν σημάδια που να σου λένε ότι αυτός που αγαπάς σε έχει αγαπήσει κι εκείνος; Μπορεί να σε θέλει, ναι, αλλά φτάνει αυτό; Αν εσύ είσαι ερωτευμένη και θέλεις να ξέρεις αν είναι και ο άνθρωπος που αγαπάς το ίδιο ερωτευμένος με σένα, δες τα σημάδια που το αποδεικνύουν.

Σε φροντίζει


Αν για παράδειγμα είσαι κουρασμένη και θες να κοιμηθείς ήσυχα και ήρεμα, είναι αυτός που θα σε αφήσει να ξεκουραστείς στους ώμους του ή να μοιραστεί το μπουφάν του μαζί σου. Είναι ευγενικός, απλός και δεν διστάζει να σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα.

Μοιράζεται τα αγαπημένα του τραγούδια μαζί σου


Η μουσική είναι το πρώτο και το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να μοιραστείς με κάποιον, επειδή με τη μουσική μπορείς να εκφράζεσαι και να πεις μέσω αυτής αυτά που αισθάνεσαι ή ντρέπεσαι να πεις. Αν μοιραστεί μαζί σας τα αγαπημένα του τραγούδια, τότε είναι σαν να σας ανοίγει τα μύχια της ψυχής του.

Θα σε ρωτήσει για τα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής σου

Θα σκαλίσει διακριτικά τα κομμάτια του ποια είσαι. Eνώ για σένα θα είναι κάποιες ανόητες ερωτήσεις, δείχνει πόσο πολύ νοιάζεται και για τα μικρά και για τα μεγάλα που σε απασχολούν και θα θυμάται όλα αυτά τα πράγματα ακόμη κι αν έχει περάσει πολύς καιρός.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Μαΐου 2015, 15:55