Τα βήματα που πρέπει να έχετε στο νου σας μετά την απιστία!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 02:54
Τα βήματα που πρέπει να έχετε στο νου σας μετά την απιστία!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να απατήσει τον σύντροφό του. Πολλές φορές μετά το συμβάν μάλιστα, οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση και γίνονται μυστικοπαθείς και απόμακροι.

Ποια είναι λοιπόν τα βήματα που πρέπει να έχεις στο νου σου μετά την απιστία, τα οποία πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ή ακόμα και να βάλεις ένα τέλος;

Αποδέξου την πράξη σου και μην ρίχνεις ευθύνες σε άλλους

Είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα σε όλη τη διαδικασία. Η αποδοχή του λάθους, της απιστίας, της κακής στιγμής -θέσε το όπως θες- είναι αναγκαία για να προχωρήσεις σε λήψη αποφάσεων και να ενεργήσεις έτσι ώστε να μην μπερδευτούν περισσότερο τα πράγματα. Είναι κάτι που έγινε και δυστυχώς ο χρόνος δεν πηγαίνει προς τα πίσω. Οπότε πείσε τον εαυτό σου πως ό,τι έγινε δεν αλλάζει. Από εδώ και πέρα κοιτάς μόνο το "μπροστά".

Αποφάσισε αν θα το αποκαλύψεις ή θα το κρατήσεις μυστικό

Δεν υπάρχει κάποιος κώδικας ηθικής που θα σου αποκαλύψει τι να κάνεις. Είναι δική σου απόφαση. Σε αυτήν τη φάση πρέπει να αποβάλλεις το "εγώ" σου και να επιλέξεις αν θα το πεις στον σύντροφό σου επειδή του αξίζει να ξέρει την αλήθεια ή αν απλώς θα κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Εδώ ξεκινάς να σκέφτεσαι και τα επόμενα βήματα. Επιθυμείς να διορθώσεις τη ζημιά; Έχει νόημα; Είναι κάτι που μετάνιωσες ή είχες βάσιμους λόγους που προέκυψαν από τη σχέση σου; Όλα αυτά βέβαια αν δεν σε έπιασε ο άλλος στα πράσα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 02:55