Tο καλοκαίρι είναι κιόλας εδώ και οι συζητήσεις για τον προορισμό των κοινών διακοπών, ήδη απασχολεί τους περισσότερους. Περίπλοκο γίνεται το ζήτημα, όταν οι σύντροφοι έχουν εντελώς διαφορετικά γούστα και προσδοκίες. Τότε θα υπερισχύσει είτε ο πιο επίμονος, είτε ο πιο αποφασισμένος. Ίσως κάποιοι σκεφτούν να περάσουν χωριστά τις διακοπές τους, με σκοπό να αποφύγουν δυσαρέσκειες και γκρίνιες.

Ας δούμε τις συνήθειες του κάθε ζωδίου ξεχωριστά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κριός
Υπερκινητικότητα
Οι Κριοί προτιμούν μέρη, που να προσφέρονται για διάφορα σπορ, ορειβασία, θαλάσσια αθλήματα και γενικά δραστηριότητες έντονες, για να μη χάνουν το ενδιαφέρον τους. Ο Κριός δε μπορεί να φανταστεί τις διακοπές μέσα σε μια παθητική στάση, αλλά η επιπλέον ενέργειά του, κουράζει συχνά το συνοδό του. Αναζητά την ανανέωση και την αλλαγή. Απαιτεί να τραβολογά και το σύντροφο μαζί. Το μέρος που θα αποτελέσει προορισμό για αυτόν, θα έχει ένταση και περιπέτεια, ώστε να ανακαλύψει μόνος του πράγματα, που με το πρώτο βλέμμα δεν βλέπει κάποιος.

Ταύρος
Εξεζητημένη απόλαυση
Οι διακοπές με έναν Ταύρο είναι η επιτομή της καλοπέρασης και της ξεκούρασης. Είναι διακοπές με την πραγματική έννοια του όρου, στη διάρκεια των οποίων θα δοκιμαστεί οποιαδήποτε γκουρμέ γεύση, θα σπαταληθεί το χρήμα χωρίς τσιγγουνιά, θα εκτιμηθεί δεόντως η πολυτέλεια, αλλά και η ξεκούραση. Εννοείται πως θα αποφύγει μέρη πολύ τουριστικά, με πολυκοσμία και καθόλου ποιότητα. Μέρη που είναι προσβάσιμα και εύκολα για τον καθένα, χωρίς να εξασφαλίζουν προστασία και διακριτικότητα, τα απεχθάνεται. Όπως επίσης απεχθάνεται τις έντονες δραστηριότητες και την έλλειψη ησυχίας.

Δίδυμοι
Καλοκαιρινή αναζήτηση
Εάν περιμένετε διακοπές διαρκείας από έναν Δίδυμο, θα απογοητευτείτε. Οι Δίδυμοι περνάνε καλά με το να έχουν μονίμως έτοιμη μια βαλίτσα και να δοκιμάζουν συνεχώς καινούργιους προορισμούς, τους οποίους μόλις κατακτήσουν, κατόπιν σχεδιάζουν τους επόμενους. Επιθυμούν να περνάνε στις διακοπές τους χρόνο με μεγάλη παρέα, να κάνουν γνωριμίες και να ανακατεύονται με πολλά άτομα, νέες ιδέες και άλλες κουλτούρες. Οι ολιγοήμερες διακοπές σε κάθε μέρος είναι ιδανικές για αυτούς. Φυσικά, το τοπίο δε περιλαμβάνει αποκλειστικότητα με το σύντροφο, κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά υπερκινητικότητα και έντονη δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης