Πολλοί άνθρωποι εξοπλίζονται με γούρια και τυχερά αντικείμενα που θα τους προφυλάξουν από την κακοτυχία. Δεν χρειάζεσαι τριφύλλια ή λαγοπόδαρα για να ευνοήσεις την τύχη σου και να κάνεις το σύμπαν να ενδιαφερθεί για εσένα.

Όταν το ένστικτό σου λέει κάτι, πάρε μερικό χρόνο για να το ακούσεις. Πολλές από μας δεν δίνουμε σημασία στα προ αισθήματα που έχουμε για μια σειρά πραγμάτων και καταλήγουμε ζημιωμένες. Κάποιες φορές μάλιστα, περιμένεις να έρθει κάποια απόδειξη, προτού εμπιστευτείς τα σημάδια που διαβάζει το ένστικτό σου. Παρόλα αυτά, τα προ αισθήματα που έχουν, πολλές φορές βασίζονται στην αλήθεια. Αν μάθεις να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και το ένστικτό σου λίγο παραπάνω, θα δεις θαύματα στην ζωή και την μέχρι πρότινος κακή τύχη σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υιοθέτηση μιας θετικής στάσης σε κάθε στιγμή και περίσταση που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου, είναι το ήμισυ του παντός. Μόνο με θετική διάθεση και σκέψη, θα ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες που θες να πραγματοποιήσεις. Άλλωστε, η θετική στάση, μπορεί να κάνει δυνατό το νόμο της Έλξης. Οπότε επικεντρώσου σε όσα θες να πετύχεις και άσε το σύμπαν να συνωμοτήσει για χάρη σου. Αν μειώσεις την αρνητική ενέργεια και πετάξεις το ταμπελάκι της μιζέριας από το μέτωπό σου, οι γύρω σου θα σε δουν με άλλο μάτι και η τύχη σου θα σε ανταμείψει.

Ένα παλιό γνωμικό υποστηρίζει ότι “αν όλα τα στραβά και τα ανάποδα πέφτουν πάνω σου, μάλλον στέκεσαι στο λάθος σημείο”. Προσπαθώντας να αλλάξεις τα πράγματα που δεν είναι στο χέρι σου να τα ελέγξεις, χάνεις πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και όλη αυτή η διαδικασία σου προκαλεί στρες και άγχος, το οποίο μεταφράζεις σε κακοτυχία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να τσουλήσουν. Μην προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα και γίνε επιλεκτική στο ποιές επεμβάσεις θα κάνεις (πού και γιατί), μετρώντας το όφελος και τον αντίκτυπο που θα είχε η επέμβαση αυτή στη ζωή σου.

Η προσαρμοστικότητα είναι η φυσική συνέχεια της ικανότητας που έχεις να αποδεχτείς μια αλλαγή. Αν είσαι πεπεισμένη ότι θα τα καταφέρεις, όποιο εμπόδιο ή αλλαγή και να αντιμετωπίσεις, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη ζωή ή σε αυτό που ονομάζεις καλή τύχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί να φοβάσαι τον αντίκτυπο μιας αλλαγής, αφού ζεις μια ζωή μέτρια και θεωρείς τον εαυτό σου άτυχο ήδη; Επικεντρώσου στις θετικές συνέπειας των πιθανών αλλαγών που θα αντιμετωπίσεις και η τύχη που θα έχεις στο μέλλον, θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης