Το Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010 (10:00 – 20:00) στον χώρο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα (Μετρό: Κεραμεικός).

Στο φετινό παζάρι του stray.gr θα προσφέρονται φανταστικά δώρα και στολίδια, ρούχα και κοσμήματα, βιβλία και dvd, υπέροχα αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους μας και, βεβαίως, πολλά υπέροχα προϊόντα Stray! Ο λαχνός φέτος κρύβει μεγάλες εκπλήξεις, με δωρεάν διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, ποδήλατα, δωροεπιταγές για μαθήματα χορού και pilates, εκπαιδεύσεις βασικής υπακοής για το σκυλί σας, και πολλά άλλα!
Φέτος τα Χριστούγεννα, τα αδέσποτα κι εμείς σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Ελπίζουμε να σας έχουμε όλες και όλους μαζί μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To Σωµατείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – stray.gr είναι ένα µη κερδοσκοπικό σωματείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας.

Το stray.gr από 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 1.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής, ενώ δε λαµβάνει κανενός είδους κρατική επιχορήγηση ή βοήθεια από την Πολιτεία.

Το stray.gr προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενημέρωση αλλά και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις περιστατικών που επείγουν καθώς τα ζώα είναι είτε πολύ άρρωστα είτε χτυπημένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977620737, Μυρτώ Ξανθοπούλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης