Η αστρολογία μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που περιμένει το κάθε ζώδιο από τους φίλους του.. Έτσι λοιπόν ξέρουμε ποιά συμπεριφορά περιμένουν από εμάς… Δεν έχουμε παρά να την εφαρμόσουμε και οι φιλικές μας σχέσεις μας θα γίνουν σίγουρα καλύτερες!

ΚΡΙΟΣ
Για τον Κριό είναι σημαντικό να μη διστάζεις μπροστά στην αντίδρασή του, όποτε του λες κάτι που δεν θα του αρέσει. Για παράδειγμα, όταν πιστεύεις πως έκανε μια χαζομάρα. Ή όταν πρόκειται να κάνει κάτι ανόητα ριψοκίνδυνο, πράγμα που το συνηθίζει. Φυσικά θέλει να νιώθει «αρχηγός» και δεν πειράζει να τον αφήνεις πού και πού να έχει αυτή την εντύπωση. Αλλά αρχηγός σε άτομα με προσωπικότητα, όχι σε οπαδούς που του λένε πάντα «ναι»! Όταν έχεις λόγο να τον παινέψεις για κάτι, κάνε το γενναιόδωρα. Και τον ευχαριστεί, και δεν σου κοστίζει τίποτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ
Για τον Ταύρο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή είστε φίλοι και θα βρίσκεστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο, ή δεν είστε. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, του είδους «μια χανόμαστε, μια βρισκόμαστε». Θα εκτιμήσει πολύ τη συμπαράστασή σου σε κάποια φάση που θα έχει στριμωχτεί οικονομικά, παρόλο που είναι πολύ περήφανος για να παραδεχτεί τη δυσκολία του. Όπως και τη δίκαιη κατανομή στο ποιος κερνάει κάθε φορά που βγαίνετε παρέα. Κι αν ενδιαφερθείς να τον εφοδιάσεις με φαγητό σε μια περίσταση που είναι άρρωστος, π.χ., και δεν μπορεί να βγει να ψωνίσει, θα σε ευγνωμονεί…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης