Σχέσεις μιας βραδιάς. Πώς να μετατρέψετε το one night stand σε σχέση!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 01:54
Σχέσεις μιας βραδιάς. Πώς να μετατρέψετε το one night stand σε σχέση!
Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες: One night stand. Εκεί που το αλκοόλ και η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένα, τότε είναι ακριβώς αυτό που λέμε, «της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει». Μια σχέση που ξεκινά με one night stand, είναι πολύ πιθανό να σταματήσει σε αυτή την αμαρτωλή νύχτα και να μην εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Ή μήπως όχι;

Αλήθεια τι γίνεται στην περίπτωση ποy σου αρέσει λίγο παραπάνω και που άνετα θα έκανες και κάτι πιο σοβαρό μαζί του! Να θυμάστε ότι αν έχετε νιώσει κάτι περισσότερο τι πιο πολλές φορές είναι αμοιβαίο. Το ιδανικό είναι να το προτείνεις, να στείλεις ένα όμορφο μήνυμα να λάβεις μια θετική απάντηση και όλα καλά! Παρακάτω προτείνουμε κάποιους τρόπους για να μετατρέψετε την «ξεπέτα» σε σχέση!

- Χιούμορ: Το μοναδικό πράγμα που εκτιμάται από όλους και από άντρες και από γυναίκες είναι η θετική σκέψη και το χιούμορ. Αν λοιπόν βάλετε σε εφαρμογή το χιούμορ σας τότε πολύ πιθανό να πετύχετε πολλά! Ξυπνάτε λοιπόν έπειτα από μία νύχτα πάθους, δίπλα σε έναν σχεδόν άγνωστο και η μόνη ανάμνηση που έχετε είναι μία… θολούρα! Βάλτε τα γέλια και βρείτε κάτι έξυπνο να πειτε! Το να σηκωθείτε πανικόβλητοι και να αρχίσετε να ψάχνετε τα ρούχα σας ψιθυρίζοντας πόσο μεγάλο λάθος ήταν αυτό που κάνατε, θα αφήσει άσχημες εντυπώσεις. Μια έξυπνη ατάκα γεμάτη χιούμορ είναι κάτι πολύ γοητευτικό και σέξι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto...

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 01:54