Είστε σε δίλημμα;

Σας έχουν κάνει οι φίλοι σας πρόταση να βγείτε για καφέ, ή ο εκλεκτός της καρδιάς σας να βγείτε μια βόλτα το απόγευμα και σας απασχολεί τι ντύσιμο θα κάνετε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από μια δύσκολη μέρα που είχαμε στην δουλειά μας θέλουμε να βγούμε να χαλαρώσουμε κι εμείς. Το έχουμε ανάγκη για να «ξελαμπικάρει» το μυαλό μας. Γιατί ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά είναι και άλλα πράγματα τα οποία μας γεμίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απλό, βάζουμε τα πράγματα κάτω και τα ζυγίζουμε. Από την μία μεριά βάζουμε τα αθλητικά μας και από την άλλη βάζουμε τις γόβες μας, και ανάλογα με την διάθεση που έχουμε διαλέγουμε και το ανάλογο ντύσιμο.

Λοιπόν αν έχουμε διάθεση να πάμε για έναν καφέ ήρεμα με την παρέα μας στο café της γειτονιάς, θα βάλουμε κάτι πιο απλό. Όπως τα αθλητικά μας παπουτσάκια, τις φορμίτσες μας, μια απλή μπλουζίτσα που θα την συνδυάσουμε ανάλογα, την τσαντούλα μας, το μπουφανάκι μας και είμαστε έτοιμες να συναντήσουμε την παρέα μας να πούμε τα κουτσομπολιά της ημέρας. Θα είμαστε πιο άνετες πιστεύω με αυτά τα ρούχα και στην τελική για χαλάρωση και κους κους πάμε. Άρα αυτή θα είναι  η καλύτερη λύση.

Η άλλη πλευρά μας όμως τι λέει;

Σε τι στάδιο βρίσκεται;

Α! Oι ωραίες μας γόβες που τόσο επιθυμούμε να βάλουμε γιατί τις έχουμε επιθυμήσει. Με τόσες ώρες φόρτο εργασίας κάθε μέρα δεν βρίσκουμε την κατάλληλη στιγμή να τις φορέσουμε. Γυναίκες είμαστε και εμείς τι να κάνουμε, έχουμε και μια Α (με κεφαλαίο) θηλυκότητα την οποία θέλουμε να την βγάλουμε προς τα έξω.  Και ειδικά αν είναι με τον αγαπημένο μας και έχει μέρες να μας δει και να τον δούμε.

Ε! Εντάξει θέλουμε να του κάνουμε ωραία εντύπωση. Να μην έχει μάτια για άλλες παρά μόνο για μας και αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε και οι πρώτες. Άρα προβάρουμε τα ρούχα και τις γόβες, τις οποίες θα τις συνδυάσουμε ωραία. Με ένα φορεματάκι καθημερινό και κομψό ή με ένα τζινάκι και ένα τοπ μπλουζάκι. Οι γόβες πιστεύω τονίζουν παραπάνω την θηλυκότητα μιας γυναίκας. Αν διαλέξουμε το φόρεμα θα βάλουμε γόβες με πιο λεπτό τακούνι (στιλέτο) που θα φαίνεται το πόδι μας πιο λεπτό και πιο ωραίο.

Ενώ με το τζινάκι θα βάλουμε μια γόβα με πιο χονδρό τακούνι που είναι και της μόδας. Ταιριάζει κατάλληλα με αυτό το ντύσιμο.

Αν αποφασίσαμε τι θα φορέσουμε, ετοιμαζόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης