Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβεις όταν πας στα μαγαζιά!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, 15:00
Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβεις όταν πας στα μαγαζιά!
Όταν μία γυναίκα πηγαίνει για ψώνια στα μαγαζιά, η αλήθεια είναι πως κάνει αρκετά λάθη, τα οποία παρόλο που συνηδειτοποιεί εκείνη τη στιγμή την επόμενη φορά τα ξανακάνει. Δείτα παρακάτω ποια είναι και φρόντισε να τα αποφύγεις στην επόμενη εξόρμησή σου στα μαγαζιά.

-Ξοδεύεις πολλά την ημέρα που πληρώνεσαι

Ναι, αξίζεις μία επιβράβευση για όλη τη σκληρή δουλειά που έκανες όλο το μήνα αλλά το να ξοδεύεις το μεγαλύτερο μέρος του μισθού σου σε ψώνια δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις οικονομία. Πάρε μία μεγάλη ανθοδέσμη από λουλούδια για να στολίσεις το σαλόνι σου ή κλείσε ένα ραντεβού για μανικιούρ, πεντικιούρ και μασάζ και την έχεις πάρει την επιβράβευσή σου. Αν δεν μπορείς να αντισταθείς σε μία ακριβή αγορά περιμένε τουλάχιστον να περάσει μία μέρα. Ίσως, όταν ξυπνήσεις το επόμενο πρωί να διαπιστώσεις ότι δεν ήθελες τόσο πολύ να κάνεις εκείνη την αγορά.

-Ψωνίζεις ασυλόγιστα στις εκπτώσεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι με το που ξεκινούν οι εκπτώσεις ξεχύνονται στα μαγαζιά και πολλές φορές ψωνίζουν πράγματα που δε χρειάζονται μόνο και μόνο επειδή τα βρίσκουν πολύ οικονομικά. Μπορεί να σκέφτεσαι ότι γλιτώνεις το 30% της τιμής ενός προϊόντος αλλά μην ξεχνάς ότι το υπόλοιπο 70% το πληρώνεις κανονικά. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως δεν μπορείς να κάνεις φανταστικές αγορές στις εκπτώσεις. Απλά φρόντισε να είσαι 100% σίγουρη ότι θέλεις πραγματικά αυτό που αγοράζεις και δε θα το μετανιώσεις στην πορεία που θα είναι πλέον αργά μιας και τα περισσότερα πράγματα με έκπτωση δεν επιστρέφονται.

-Πηγαίνεις στα μαγαζιά με φίλες

Μία πολύ καλή φιλία δε σημαίνει απαραίτητα και μία καλή παρέα για ψώνια. Δυστυχώς, όταν έχεις την κολλητή σου μαζί μπορεί να κάνεις μεγάλα λάθη στις αγορές σου λόγω λανθασμένων στυλιστικών συμβουλών. Πάρε μαζί σου κάποιον του οποίου εμπιστεύεσαι τη γνώμη ή διαφορετικά πήγαινε μόνη σου.

-Ξεχνάς να ρίξεις μία ματιά στη ντουλάπα σου

Πρέπει πάντα να ξέρεις τι έχεις ήδη πρν προσθέσεις κάτι καινούργιο στη ντουλάπα σου (το οποίο ήδη έχεις αλλά το έχεις ξεχάσει). Αν δε θέλεις να αντικαταστήσεις κάτι που σου έχει παλιώσει ή δε θέλεις να προσθέσεις άλλο ένα λευκό πουκάμισο στην ντουλάπα σου για να έχεις να αλλάζεις, ρίξε μία ματιά για να μην κάνεις περιττές αγορές ψωνίζοντας πανομοιότυπα πράγματα.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, 15:03