Τα blue jeans έχουν καθιερωθεί διαχρονικά στο ντύσιμο της γυναίκας. Τα φοράμε όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες ψηλές αδύνατες, κανονικού μεσαίου ύψους και γεματούλες. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε διάφορες αποχρώσεις και σε διαφορετικό μάκρος το καθένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κλασικό blue jean είναι το μπλε σε ίσια γραμμή, το οποίο και φοριέται με οποιοδήποτε παπούτσι, με μια μπότα χαμηλή ή ψηλή, μέσα και έξω από αυτήν.

Είναι το παντελόνι που πάει σε όλες τις γυναίκες και είμαστε ευχαριστημένες με αυτό, γι’ αυτό άλλωστε το φοράμε σχεδόν κάθε μέρα. Όχι το ίδιο βέβαια, αλλά σε διάφορα σχέδια όπως σωλήνα, φαρδιά γραμμή, κάπρι, σκισμένο που είναι και της μόδας. Βασικά το σκισμένο τζιν ήταν εξαρχής της μόδας. Αν θυμόμαστε καλά και τις παλιές ελληνικές και ξένες ταινίες του ’80 και ’90 θα το διαπιστώσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα στενό τζιν σωλήνα μπορούμε να το φορέσουμε με μια πιο φαρδιά μπλούζα και ένα χαμηλό παπουτσάκι τύπου μπαλαρίνα και το βράδυ αν θέλουμε να πάμε για ένα ποτάκι κατευθείαν μετά την δουλειά, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε, απλά να έχουμε πάρει και ένα ζευγάρι παπούτσια πιο ψηλά.

Η φαρδιά γραμμή δεν ταιριάζει σε όλα τα  σώματα, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα ιδιαίτερο τζιν.

Δίνει έναν άλλο αέρα στην γυναίκα που θα το φορέσει, καταρχήν μας προσθέτει ύψος αν το βάλουμε με ψηλό τακούνι και μια στενή μπλούζα.

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν να μας προτείνουν πάρα πολλά σχέδια ώστε να μπορούμε να διαλέξουμε ποιο ταιριάζει στο στυλ μας.

Φέτος, ξαναέφεραν πιο ανανεωμένη την μόδα του ’80 και ’90 με τα τζιν στενά στην μέση και ψηλοκάβαλα αλλά κυρίως φαρδιά.

Αναζητήστε και εσείς το blue jean που σας ταιριάζει ανανεώνοντας και λίγο την γκαρνταρόμπα και βεβαίως να πλουτίσουμε και το ντύσιμο μας μην είναι κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο.

Μπορεί οι εκπτώσεις να τελείωσαν αλλά υπάρχουν εμπορικά καταστήματα τα οποία έχουν αυτό που ζητάμε σε καλή τιμή. Αρκεί να ξέρουμε που να τα αναζητήσουμε!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης