Η μόδα φέτος το καλοκαίρι προστάζει παπούτσια σε τολμηρά σχέδια… σχεδόν διαστημικά. Παπούτσια σε αρχιτεκτονικά σχέδια που μοιάζουν να ξεπηδούν από έργα τέχνης.

Μπορεί να είναι πολύ extreme για τα γούστα σας και να μην είναι και τα απολύτως βολικά για την καθημερινότητά σας, ωστόσο είναι μια από τις τάσεις της μόδας που δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Διότι ως γνωστόν, ακόμα και τα μη επώνυμα εμπνέονται από τις τάσεις που λανσάρουν οι σχεδιαστές και πολλές φορές υιοθετούν ακόμα και ακραία στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν φέτος, λοιπόν, θέλετε να κάνετε τη διαφορά με ένα αρχιτεκτονικό παπούτσι, για να το φορέσετε θα πρέπει να διατηρήσετε το υπόλοιπο σύνολο σε πιο λιτές γραμμές. Έτσι όλη η προσοχή θα στραφεί στα πόδια σας και ιδιαίτερα στα παπούτσια.

Είτε τολμηρό είτε λιγότερο τολμηρό το παπούτσι που θα διαλέξετε, θα πρέπει να ξέρετε να το υποστηρίζετε. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από ένα ρούχο ή παπούτσι που σε «φοράει». Έτσι θα φροντίσετε να ταιριάζει πρώτα από όλα με την προσωπικότητά σας και με την εμφάνισή σας.

Αλλά πρώτα ενημερωθείτε για τα σχέδια που λάνσαραν μερικοί από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά: πλατφόρμες Celine, Gianfranco Ferre και John Galliano

Μαύρη peep toe πλατφόρμα Giuseppe Zanotti

Peep toe μποτίνια με κορδόνια και μεταλλικό τακούνι Proenza Schouler

Μποτίνι με πολλά δεσίματα Pierre Hardy

Κίτρινες πλατφόρμες με περίτεχνο πάτο Michael Kors

Κόκκινες μπαλαρίνες δια χειρός από τη διάσημη αρχιτέκτονα Zaha Hadid

Μεταλλικά μποτίνια Yves Saint Laurent

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης