Ο αγαπημένος σχεδιαστής πολλών γυναικών, o Oscar de la Renta μπορεί να μας συναρπάζει κάθε φορά με τις μοναδικές του τουαλέτες αλλά και τα πολυτελή υφάσματα που χρησιμοποιεί στις κολεξιόν του, ωστόσο φέτος τον χειμώνα έρχεται να μας μεταμορφώσει σε Gipsy Queens με τα κοσμήματά του.

Εμπνευσμένος από μακρινούς προορισμούς, σχεδίασε υπέροχα κοσμήματα που θυμίζουν κάτι από vintage και κάτι από boho style. Αν λοιπόν είστε κι εσείς bohemian ή τέλος πάντων σας αρέσει το συγκεκριμένο look, ρίξτε μια ματιά σε αυτά που εκείνος λάνσαρε για τον φετινό χειμώνα και διαλέξτε το δικό σας στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαύρο κοκάλινο κολιέ. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Το φοράτε το πρωί με ένα πουκάμισο και παντελόνι ενώ το βράδυ με ένα κομψό μαύρο φόρεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα αυστηρό office look γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον με αυτό το κολιέ με τις πολύχρωμες πέτρες.

Μαύρο δερμάτινο βραχιόλι το οποίο επίσης μπορείτε να συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα ντυσίματα. Εμείς σας προτείνουμε να το φορέσετε για τις βραδινές σας εξόδους.

Κολιέ με πολύχρωμες πέτρες. Η επιτομή του bohemian look, το οποίο λανσάρει φέτος ο Oscar de la Renta και σας προτείνει να το ακολουθήσετε. Φορέστε το με ένα εφαρμοστό μονόχρωμο φόρεμα ούτως ώστε να το αναδείξετε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης