Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν οι τσάντες; Είναι ένα από τα αγαπημένα τους αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας. Σε αυτό όμως που ίσως να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία είναι στα πολύ κομψά clutch τσαντάκια ή αλλιώς φακέλους, όπως τα λέμε.

Ευτυχώς για εμάς, η κυρίαρχη τάση της μόδας για φέτος στις τσάντες είναι η τσάντα φάκελος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή, γιατί μας εξυπηρετεί σε μια νυκτερινή έξοδο ή σε μια επίσημη εμφάνιση.

Επιπλέον και στην καθημερινή τους ζωή, πολλές γυναίκες επιλέγουν αυτόν τον τύπο τσάντας, γιατί τις εξυπηρετεί σαν μέγεθος και θεωρούν ότι τις κολακεύει.

Οι τσάντες φάκελοι υπάρχουν φέτος σε μεγάλη ποικιλία και άπειρες παραλλαγές. Οι περισσότεροι είναι απλοί και μπορούν να φορεθούν με καθημερινά ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν και άλλοι που είναι πιο chic και μπορούν να φορεθούν σε πιο εξαιρετικές περιπτώσεις.


(Miu Miu)

Στα καταστήματα θα βρείτε επίσης και φάκελους διακοσμημένους με πέτρες ή φτιαγμένους από πολυτελή υλικά που θα δώσουν στις βραδινές σας εμφανίσεις γοητεία και ομορφιά.


(Jimmy Choo)

Οι τσάντες αυτές είναι συνήθως φτιαγμένες από δέρμα κυρίως από ερπετά, γεγονός που εξασφαλίζει μια πολύ γουστόζικη εικόνα και μπορούν έτσι να φορεθούν όλες τις ώρες.

Σε πολλές γυναίκες αρέσουν αυτοί που είναι φτιαγμένοι από γούνα και η αλήθεια είναι ότι έχουν μια φανταστική εικόνα.


(Michael Kors)

Για εκείνες τις γυναίκες που τους αρέσει να ξεχωρίζουν και προτιμούν κάτι πιο φαντεζί, οι επιλογές που υπάρχουν είναι πάρα πολλές, σε πολλά φωτεινά χρώματα ή σε τσάντες που είναι διακοσμημένες με λεπτομέρειες από ζωηρόχρωμα υλικά.


(Lanvin)

Μια άλλη δημοφιλής κατηγορία είναι οι “all time classic” φάκελοι, σε μαύρο ή λευκό χρώμα, και μπορούν κι αυτοί να φορεθούν σε πάρα πολλές εμφανίσεις.

Φέτος προτάθηκαν σε συλλογές πάρα πολλών σχεδιαστών και, όπως φαίνεται, χρόνο με το χρόνο, καθιερώνονται σαν μια κλασική επιλογή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης