Δέκα tips για να φοράμε σωστά τις «full» φούστες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 10:27
Δέκα tips για να φοράμε σωστά τις «full» φούστες
Οι full ογκώδεις φούστες φέτος είναι στη μόδα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Είναι θηλυκές και κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες. Δες παρακάτω, λοιπόν, κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις σωστά τις full φούστες τον χειμώνα.

1. Διάλεξε το σωστό ύψος. Όταν έρθει η ώρα να αγοράσεις μια full φούστα, πρόσεξε το ύψος στο οποίο θα σταματάει. Το ιδανικό ύψος να τελειώνει είναι το λεπτότερο σημείο του ποδιού σου. Αυτό συνήθως είναι λίγο πιο κάτω ή λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Αν είσαι λίγο κοντούλα, καλύτερα επίλεξε μία φούστα που να φθάνει λίγο πάνω από το γόνατο.

2. Το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένη η φούστα μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το look σου. Μια μεταξωτή φούστα θα σου δώσει ένα πιο girly στιλ, ενώ ένα πιο σκληρό ύφασμα θα κάνει το σύνολό σου να δείχνει πιο μοντέρνο. Για τον χειμώνα, μια καλή επιλογή είναι οι δερμάτινες και οι μάλλινες φούστες.

3. Επειδή οι full φούστες κάποιες φορές είναι αρκετά ογκώδεις και στέκονται ψηλά στη μέση, φρόντισε να ισορροπήσεις το σύνολό σου φορώντας μια πιο στενή μπλούζα.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 10:49