Τα εξώπλατα φορέματα είναι απίστευτα κομψά και sexy, αρκεί όμως να γνωρίζεις το πώς να τα φορέσεις και να αποφύγεις μερικά συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλες.

Ποια είναι όμως τα πιο χρήσιμα tips για να ξεχωρίσεις με την παρουσία σου και όχι με τις λάθος στιλιστικές σου επιλογές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίλεξε το σωστό σουτιέν

Δοκιμάστε να φορέσεις ένα σουτιέν το οποίο να φτάνει χαμηλά πίσω στην πλάτη. Οι άκρες από τα συγκεκριμένα σουτιέν τυλίγονται γύρω από το στομάχι, στηρίζοντας το στήθος σου και μάλιστα είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες έχουν πλούσιο στήθος. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις ένα αυτοκόλλητο σουτιέν από gel, το οποίο παρέχει λίγη περισσότερη κάλυψη και υποστήριξη. Αυτή η επιλογή είναι η ιδανική για τις γυναίκες που έχουν μικρό έως και μεσαίου μεγέθους στήθος, αλλά με την προϋπόθεση ότι είναι στητό για να δείχνει εντυπωσιακό. Τέλος, μια εξίσου καλή επιλογή είναι τα σουτιέν που δένουν στο πίσω μέρος ή αυτά τα σουτιέν που δένουν στον λαιμό.

Περιποιήσου το δέρμα σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα θα πρέπει να έχεις καθαρό και λαμπερό δέρμα, άρα σίγουρα θα πρέπει να κάνεις απολέπιση στην πλάτη σου. Λίγες εβδομάδες πριν αποφασίσεις να το φορέσεις, ειδικά αν είναι νυφικό, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ένα καλό αφρόλουτρο και να τρίψεις με ένα λίγο σκληρό σφουγγάρι απαλά την πλάτη ώστε να φύγει το νεκρό δέρμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης