Είναι ο κατάλληλος καιρός για χιόνια, τα βουνά είναι γεμάτα χιόνι, όχι τα βουνά στην Αττική αυτά δεν έχουν επηρεαστεί ακόμα από το λευκό χρώμα.

Άρα όταν μας δοθεί η ευκαιρία για ένα διήμερο ή ακόμα και τριήμερο απόδρασης καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτούμε στα χιόνια και στα χιονοδρομικά κέντρα για σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα είναι πλούσια σε τέτοια μέρη τα οποία είναι και απέραντης ομορφιάς.

Παίρνουμε την παρέα μας, την φορτώνουμε στο αμάξι και είμαστε έτοιμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα όσο για τον εξοπλισμό αν δεν έχετε ήδη προμηθευτεί μην σκάτε, θα βρείτε εκεί ότι χρειάζεστε και σε καλή τιμή, θέληση να υπάρχει μόνο και για όλα υπάρχει λύση.

Εννοείται ότι τέτοιες μέρες κλείνουμε δωμάτια με τζάκι, έτσι για να μπαίνουμε και στο κλίμα, αλλά και για την ζέστη που θα μας προσφέρει τις κρύες εκείνες νύχτες.

Παίρνουμε τα πιο ζεστά ρούχα που έχουμε, όπως μάλλινα πουλόβερ, ζακέτες, γάντια, κασκόλ, σκούφο και φυσικά χοντρά μπουφάν. Ακόμα και τα παπούτσια που θα έχουμε μαζί μας, θα πρέπει να είναι από τα πιο ζεστά που διαθέτουμε. 

Μια καλή επιλογή είναι τα πολύ trendy και άνετα μποτάκια με γούνα. Εκτός από την τελευταία λέξη της μόδας, είναι οι πλέον κατάλληλες για τις χιονοδρομικές σας αποδράσεις ενώ θα σας κρατούν ζεστά όλη την ημέρα. Μην ξεχνάτε να ετοιμάσετε από το βράδυ την βαλίτσα σας για να είστε άνετες την επομένη.

Η μέρα που θα πάμε στο λευκό βουνό μόλις έφτασε και είμαστε ενθουσιασμένες που θα ζήσουμε αυτήν την εμπειρία, αν δεν την έχουμε ξαναζήσει.

Ανεβαίνουμε για το χιονοδρομικό με τις τηλεκαμπίνες, αν έχουμε υψοφοβία πολύ απλά δεν κοιτάμε κάτω.

Παίρνουμε αμέσως τον εξοπλισμό δεν χάνουμε χρόνο γιατί ξέρετε τα χιονοδρομικά κλείνουν νωρίς γιατί μετά νυχτώνει και πώς θα κατέβουμε το βουνό;

Ήρθαμε για διασκέδαση όχι για τον «άλλο κόσμο» (φτου φτου, χτύπα ξύλο).

Έχουμε πάρει τα απαραίτητα και είμαστε έτοιμες να πέσουμε στον τυχερό ή την τυχερή που θα βρεθεί μπροστά μας και θα του χαλάσουμε την σκι-βόλτα του.

Οι τούμπες θα είναι πολλές αν δεν ξέρετε, αλλά μην φοβάστε το χιόνι είναι μαλακό και δεν θα πονέσουμε.

Φωτογραφίες να βγάλουμε να έχουμε να θυμόμαστε αυτές τις αξέχαστες στιγμές που θα ζήσουμε.

Το βράδυ εννοείται ότι ένα ποτό θα μας συνεφέρει από το κρύο που θα έχουμε φάει όλη μέρα.

Επίσης και μια βόλτα να γνωρίσουμε το μέρος που θα μείνουμε για την ολιγοήμερη απόδρασή μας.

Προσοχή στα πέδιλα του σκι γιατί γλιστράνε και μετά ποιος σας σταματάει!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης