Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία της μόδας είναι ότι ανακυκλώνεται με τέτοιο τρόπο που πάντα μας προσφέρει φρέσκιες ιδέες, αλλά και τη δυνατότητα να ανακυκλώνουμε το στυλ και τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα comebacks της σεζόν είναι, αδιαμφισβήτητα τα mules. Το κλασικό, ανοιχτό στη φτέρνα, παπούτσι, την ανοιξιάτικη σεζόν, δέχτηκε ένα πολυτελές makeover, αφού διακοσμήθηκε με περίτεχνα κεντήματα στο catwalk του Oscar de la Renta, ενώ, στην πασαρέλα του οίκου Fendi, ο Karl Lagerfeld παρουσίασε μία πιο μίνιμαλ, αλλά πάντα chic εκδοχή του, με τα ριγέ mules της συλλογής του ιταλικού οίκου ανοιχτά και στο μπροστά μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εντυπωσιακό show του Louis Vuitton τα είδαμε στους παστέλ τόνους ολόκληρης της συλλογής, σε μυτερό σχέδιο, με μεταλλικές λεπτομέρειες, ενώ η Miuccia Prada, στο παραμυθένιο show του οικονομικού label της, Miu Miu, τα παρουσίασε σε διαφορετικές εκδοχές, από βελούδο, σατέν και λουστρίνι. Σε γενικές γραμμές, λόγω του ladylike χαρακτήρα τους, ιδανικότερο κομμάτι για να τα συνδυάσετε θα ήταν φούστα ή φόρεμα, πλισέ ή pencil γραμμής, μεσαίου μήκους.

Πηγή: queen.gr
Επιμέλεια: Μαίρη Κιλικίδου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης