Tα γάντια, κορίτσια, όσο και αν οι περισσότερες τα θεωρείτε ένα ξεπερασμένο είδος, είναι μία τάση της μόδας του χειμώνα που δεν πρέπει να προσπεράσουμε. Γάντια μακριά, κοντά, δερμάτινα και πολύχρωμα, εκτός από απαραίτητο αξεσουάρ στις κρύες μέρες του χειμώνα, χαρίζουν κομψότητα και σοφιστικέ look σε κάθε γυναίκα που τα φορά.

Τα sexy και θηλυκά γάντια κυριαρχούν στις κολεξιόν των περισσοτέρων σχεδιαστών μόδας. Αυτά που βλέπουμε είναι μακριά δερμάτινα και βινύλ που φθάνουν ψηλά μέχρι τον αγκώνα. Συνδυάζονται τέλεια με όποιον τύπο ντυσίματος επιλέξετε αλλά και με πολλά χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Carolina Herrera σχεδίασε μακριά δερμάτινα γάντια σε μαύρο χρώμα, τα οποία συνδύασε πολύ ωραία με ένα κλασικό μαύρο φόρεμα.

Από την άλλη, ο Marc Jacobs, προτίμησε δίχρωμα γάντια σε κόκκινο και σκούρο γκρι, φορεμένα με μακριά μπλούζα στις ίδιες αποχρώσεις του κόκκινου και μαύρο παντελόνι σε αυστηρή γραμμή. Στην ίδια κολεξιόν βρίσκουμε και μονόχρωμα γάντια σε μαύρο, κίτρινο και πράσινο χρώμα.

Γενικά, σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές στο σύνολό τους παρουσίασαν μακριά δερμάτινα γάντια σε όλα τα χρώματα και σχέδια, ακόμα και ριγέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γάντια προσθέτουν την τελευταία πινελιά στο γυναικείο ντύσιμο. Μπορούν να είναι παιχνιδιάρικα, «βασιλικά», vintage, sexy ακόμα και σπορ. Εξαρτάται τον τύπο που θα προτιμήσετε ή το ρούχο με το οποίο θα το φορέσετε. Επίσης, μην φοβάστε να διαλέξετε γάντια σε έντονα χρώματα. Έτσι, θα αποφύγετε την μονοτονία σε ένα σύνολο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης